Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

Sebastian Loeb: Με Ferrari στο DTM!

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sebastian Loeb: Με Ferrari στο DTM!

DTM

Sebastian Loeb: Με Ferrari στο DTM!

DTM

Ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Sebastian Loeb θα αγωνιστεί στον εναρκτήριο αγώνα του DTM. Ο Γάλλος είχε κάνει δοκιμές στο Spa με την AlphaTauri AF Corse και θα οδηγήσει μια Ferrari 488 GT3 Evo. Το ντεμπούτο του Loeb είναι στο αγωνιστικό τριήμερο του Portimao στις 29 Απριλίου -1 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Ο Sebastian Loeb φαίνεται πώς είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει τα πάντα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Ο θρύλος του WRC αφού έτρεξε φέτος στο Ράλι Dakar  και κέρδισε το φετινό Monte Carlo στο WRC θα αγωνιστεί και στο DTM για λογαριασμό της AF Corse η οποία υποστηρίζεται από την Red Bull.

H ομάδα είχε ανακοινώσει τους Nick Cassidy και Felipe Fraga ως οδηγούς για την φετινή σεζόν. Όμως σε ιδιωτικό τεστ που έγινε στο Spa νωρίτερα μέσα στη χρονιά κοντά στις δύο Ferrari 488 GT3 Evo, βαμμένες στα χρώματα της ομάδας, είχε γίνει αντιληπτή ακόμη μία, λευκή. Σε αυτήν δοκίμαζε ο Sebastian Loeb και καθώς φαίνεται οι δύο πλευρές είχαν μείνει εξίσου ικανοποιημένες.

Advertisement
Advertisement

Ο Loeb δεν θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Θα συμμετάσχει σε επιλεγμένα αγωνιστικά τριήμερα στην θέση του Nick Cassidy ο οποίος έχει επίσης αρκετές υποχρεώσεις σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Να σημειωθεί πώς ο Loeb θα αγωνιστεί φέτος και στην σειρά Extreme E με την X44 του Lewis Hamilton!

Είναι προφανές πώς ο θρυλικός Γάλλος δεν έχει τίποτε πλέον να αποδείξει. Αγωνίζεται μόνο για την ευχαρίστησή του και την συλλογή νέων εμπειριών. Εμείς δεν μπορούμε παρά να τον απολαύσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γκουρού της τεχνολογίας ο νέος CEO της Ferrari
Lancia Delta: Η τελευταία των πρωταθλητών (+video)
WRC: Το Ράλι Σουηδίας για ακόμα 2 χρόνια στο ημερολόγιο (+video)

Advertisement