Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για το δυστύχημα στο Ελληνικό

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για το δυστύχημα στο Ελληνικό

ΑΓΩΝΕΣ

Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για το δυστύχημα στο Ελληνικό

ΑΓΩΝΕΣ

Θέση στο τραγικό συμβάν το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, με απολογισμό ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία, πήρε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος. Η ΟΜΑΕ αναφέρει ότι η Drag Day διοργανώθηκε νομίμως από το σωματείο «Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών» και η ίδια εξέδωσε την άδεια τέλεσής της μετά από έλεγχο των μέτρων ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος – ΟΜΑΕ εκφράζει τη λύπη της για το τραγικό συμβάν στη διάρκεια της προπόνησης με μοτοσικλέτες στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Παράλληλα οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

Advertisement
Advertisement

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μοτοσυκλέτες στο Ελληνικό στις 8 Φεβρουαρίου 2014.

Το σωματείο ΦΙ.Μ.Α. (Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών), μέλος της Ομοσπονδίας νομίμως διοργάνωσε αγώνα-παιδιά Drag Day αυτοκινήτων στις 8 – 9 Φεβρουαρίου 2014 στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, με την έγκριση της ΟΜΑΕ. Η Ομοσπονδία εξέδωσε τη σχετική άδεια τέλεσης του αγώνα, αφού ελέγχθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας”.

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αγωνιζομένων, δεν ήταν ευδιάκριτο το σημείο τερματισμού της απόστασης των 400 m, κάτι που έπαιξε ρόλο στη σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών με το τραγικό αποτέλεσμα.

Advertisement

Μήνυμα στη σελίδα της στο facebook ανήρτησε η διοργανώτρια εταιρεία Proaction Motorsport Events: «Ο πόνος και η λύπη της οικογένειας του Νίκου, η στεναχώρια και η αγωνία της οικογένειας του Μανώλη σίγουρα δεν συγκρίνονται σε μέγεθος με τα αντίστοιχα δικά μας συναισθήματα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον Νίκο και τις ευχές μας για καλή ανάρρωση στον Μανώλη».

 

Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ το τι συνέβη το περασμένο Σάββατο 

 

 

Advertisement