Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

«Τρέξε» με τη Red Bull Racing!

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέξε» με τη Red Bull Racing!

ΑΓΩΝΕΣ

«Τρέξε» με τη Red Bull Racing!

ΑΓΩΝΕΣ

Η Red Bull Racing προσφέρει στους υποστηρικτές της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τα πρόσωπά τους στα μονοθέσια του Σεμπάστιαν Φέτελ και του Μαρκ Γουέμπερ στο φετινό Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, που θα λάβει χώρα στις 6-8 Ιουλίου στο Silverstone. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού θα στηρίξει το ίδρυμα «Wings For Life» που μάχεται για την ανεύρεση θεραπείας για τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό και είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να στηρίξουν τη προσπάθεια.

Advertisement
Advertisement

Για να λάβετε μέρος, πρέπει να επισκεφτείτε το www.facesforcharity.com, να «ανεβάσετε» μία φωτογραφία σας, να δωρίσετε 15 ευρώ για το Wings For Life και… είστε έτοιμοι για τον αγώνα! Η Red Bull Racing θα προσφέρει ένα ποσό αντίστοιχο εκείνου που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές και όλα τα χρήματα θα διοχετευτούν αποκλειστικά σε προγράμματα ερευνών που λειτουργούν υπό την ομπρέλα της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Μπορείτε να «ανεβάσετε» τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 17 Ιουνίου του 2012 ή μέχρι να καλυφθεί όλος ο διαθέσιμος χώρος στις RB8. Περισσότερες από 25.000 εικόνες μπορούν να ενωθούν συνθέτοντας ένα ξεχωριστό κολάζ που θα κοσμεί και τα δύο μονοθέσια της αυστριακής ομάδας, όλο το αγωνιστικό τριήμερο του Silverstone.

Ο Μαρκ Γουέμπερ σχολίασε: «Είμαι υπερήφανος που είμαι πρεσβευτής του Wings For Life, που μάχεται αδιάκοπα για την ανεύρεση θεραπείας για τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού. Ελπίζω να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι σε αυτή την πρωτοβουλία. Δεν έχει σημασία ποιου το πρόσωπο θέλετε να βάλετε στο μονοθέσιο μας: το δικό σας, της μητέρας σας ή του σκύλου σας. Απλά ανεβάστε μία φωτογραφία και γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Silverstone.

Advertisement
Advertisement

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πρόσθεσε: «Είμαι εδώ και χρόνια πρεσβευτής του Wings For Life, που αποτελεί ξεχωριστή πρωτοβουλία. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενώσουν οι υποστηρικτές μας τις δυνάμεις τους με εμένα, τον Mark και όλη την ομάδα. Έτσι θα γίνουν κομμάτι της ιστορίας, υποστηρίζοντας παράλληλα ένα φανταστικό σκοπό. Μπείτε λοιπόν στο www.facesforcharity.com και τρέξτε μαζί μας στο Silverstone».

Όσοι κάνουν δωρεές θα συμμετάσχουν και σε κλήρωση για να βρεθούν στο Βρετανικό Grand Prix ως καλεσμένοι της Red Bull Racing, να δουν από κοντά τα μονοθέσια με τις φωτογραφίες τους και την ομάδα εν δράση!