Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πολ ποζίσιον για Φέτελ στον Καναδά

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολ ποζίσιον για Φέτελ στον Καναδά

ΑΓΩΝΕΣ

Πολ ποζίσιον για Φέτελ στον Καναδά

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η Παρασκευή να ανήκε στον Λιούις Χάμιλτον αλλά το Σάββατο στον Καναδά, ήταν υπόθεση Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έριξε την προειδοποιητική βολή στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά και μερικές ώρες μετά, πανηγύρισε και την πολ ποζίσιον! Ο Γερμανός είχε ανάλογη κυριαρχία και πέρυσι στις κατατακτήριες, δεν την εκμεταλλεύτηκε όμως στο έπακρο αφού είχε χάσει τη νίκη στον τελευταίο γύρο από τον Τζένσον Μπάτον. Δίχως να δείχνει επηρεασμένη από τις τροποποιήσεις στο πάτωμα της RB8, η Red Bull έδειχνε κι απέδειξε πως είναι δυνατή στο Μόντρεαλ και μένει  να δούμε αν κάποιος μπορεί να κλέψει τη νίκη από τον Φέτελ.

Advertisement
Advertisement

Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί. Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα βρεθεί ο Λιούις Χάμιλτον που ακόμα ψάχνει την πρώτη φετινή του νίκη και πίσω τους θα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο με την… πιο ανταγωνιστική Ferrari που είχε έως τώρα φέτος κι ο νικητής του Μονακό, Μαρκ Γουέμπερ.

Νίκο Ρόζμπεργκ (Mercedes) και Φελίπε Μάσα (Ferrari) θα βρίσκονται στην 3η σειρά της εκκίνησης, μπροστά από τους Ρομέν Γκροζάν (Lotus) και Πολ Ντι Ρέστα (Force India). Απογοητευτική εμφάνιση από τον ένατο Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes) και τον Τζένσον Μπάτον (McLaren) που γλίτωσε τον τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό του από το Q3, λόγω του λάθους του Παστρόλ Μαλντονάντο (Williams) που έκανε σβούρες στο φινάλε του Q2.

Το πώς θα εξελιχθεί η δεύτερη φετινή πολ ποζίσιον του Φέτελ, θα το μάθετε στον Alpha, LIVE στις 8 το απόγευμα της Κυριακής.

Advertisement
Advertisement