Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πάλι κορυφή για Γκροζάν

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάλι κορυφή για Γκροζάν

ΑΓΩΝΕΣ

Πάλι κορυφή για Γκροζάν

ΑΓΩΝΕΣ

Φινάλε στις δοκιμές εξέλιξης του Μουτζέλο με τον Ρομέν Γκροζάν να βρίσκεται στην κορυφή των χρόνων. Ο Γάλλος σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.21.035 κι αυτή τη φορά δεν είχε συγκάτοικο στη κορυφή. Ο οδηγός της Lotus ήταν 2 δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τη Red Bull του πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ και τρία από τη Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο. Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί κανονικά δεν θα οδηγούσε σήμερα, αφού το αρχικό πλάνο της Lotus ήθελε τον Κίμι Ράικονεν να κλείνει την αυλαία στο Μουτζέλο. Όμως η βροχή της Τρίτης, άλλαξε τα πλάνα της βρετανικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Ήταν άλλη μία όμορφη μέρα στο σιρκουί της Τοσκάνης, με δώδεκα οδηγούς από έντεκα ομάδες να συμμετέχουν στο κύκνειο άσμα των δοκιμών. Η προετοιμασία των ομάδων ενόψει του γκραν πρι της Βαρκελώνης και οι δοκιμές πιθανών αναβαθμίσεων συνεχίστηκαν, αν και υπήρξαν τρεις διακοπές με κόκκινες σημαίες.

Μία από αυτές τη προκάλεσε ο Αλόνσο που είχε μία έξοδο καταλήγοντας στις μπαριέρες, χάνοντας λόγω αυτού του ατυχήματος περίπου δύο ώρες. Χρονικό διάστημα σημαντικό καθώς η Scuderia δοκίμαζε νέα διάταξη εξατμίσεων, επιδιώκοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα της F2012.

Τους περισσότερους γύρους στο ιταλικό σιρκουί συμπλήρωσε ο Χέικι Κοβαλάινεν, που έκανε 139 με τη Caterham CT-01.

Advertisement
Advertisement