Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Σουμάχερ παραμένει στις τάξεις της Mercedes!

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Σουμάχερ παραμένει στις τάξεις της Mercedes!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Σουμάχερ παραμένει στις τάξεις της Mercedes!

ΑΓΩΝΕΣ

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας Mercedes AMG Petronas W04 με την οποία θα αγωνίζονται για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας φέτος οι Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον αποκαλύφθηκε ότι έχει γίνει πρόταση προς το Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία με τα χρώματα της Mercedes θα παραμείνει στις τάξεις της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία τους δε θα αφορά στη F1 αλλά στην εξέλιξη των γρήγορων σπορ μοντέλων της Mercedes (AMG). Ο Σουμάχερ θα ασχοληθεί με το set –up των γρήγορων εκδόσεων της AMG ενώ ταυτόχρονα θα έχει ρόλο πρεσβευτή της γερμανικής εταιρείας. Παράλληλα θα συμμετέχει σε αρκετές διαφημίσεις και δραστηριότητες.

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Ρος Μπρον αποσαφήνισε: «Ο Μίκαελ θα έχει ρόλο πρεσβευτή. Θα εμπλέκεται σε κάποιες εμπορικές δραστηριότητες κυρίως με το κομμάτι των αυτοκινήτων παραγωγής. Έχω μιλήσει μαζί του και θέλει να δουλέψει στη Mercedes όχι όμως στο κομμάτι της F1. Του αρέσει ιδιαίτερα η εξέλιξη γρήγορων αυτοκινήτων δρόμου. Παραμένει μέλος της οικογένειας αλλά από διαφορετικό πόστο».
[nggallery id=640]
Κείμενο: Τάκης Πουρναράκης
Πηγή: Protothema.gr