Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Κάθε λεπτομέρεια του Toyota Yaris Cross

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Κάθε λεπτομέρεια του Toyota Yaris Cross

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Κάθε λεπτομέρεια του Toyota Yaris Cross

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Toyota κατάφερε εν μέσω καραντίνας να ταράξει τα νερά της αυτοκίνησης, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουριο SUV το οποίο ονόμασε Yaris Cross!

Advertisement
Advertisement

Το baby-SUV της ιαπωνικής μάρκας έρχεται να τη βάλει δυναμικά σε μία κατηγορία που ήταν απούσα, με όπλα του την τετρακίνηση και το νέο υβριδικό σύστημα της Toyota που γνωρίσαμε και στο νέο Yaris. Αυτό, χρησιμοποιεί ένα ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 1.5lt, έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας.

Σχεδιασμένο για την Ευρώπη και εξελιγμένο στη Γηραιά Ήπειρο, το Yaris Cross θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Yaris (GA-B) και θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο – στη Βαλενσιέν της Γαλλίας.

Η έμφανισή του είναι δυναμική, με σμιλεμένο περιτύλιγμα που εναρμονίζεται με το μοντέρνο χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η Toyota ενώ στο εσωτερικό, το νέο Yaris Cross δανείζεται το ίδιο ταμπλό με αυτό του νέου Yaris, με μια οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων ψηλά στο κέντρο της κονσόλας, σπορ τριάκτινο τιμόνι και όμορφο-ευανάγνωστο πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το νέο Yaris Cross από κάθε οπτική γωνία, ξεναγηθείτε στον εσωτερικό του κόσμο και δείτε το clip με το οποίο μας το σύστησε η Toyota, πατώντας play…

Διαβάστε ακόμα:
Αυτό είναι το νέο Toyota Yaris Cross – Πόσο θα κοστίζει;(+video)
Ποιο Toyota MR2 είχε στενή σχέση με την F1;
Test: Toyota RAV4 2.5 lt. Hybrid AWD-i