Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

TOTAL RUBIA: Τεχνολογία λιπαντικών κινητήρων εγκεκριμένη από κατασκευαστές φορτηγών

Ελλάδα 20:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

TOTAL RUBIA: Τεχνολογία λιπαντικών κινητήρων εγκεκριμένη από κατασκευαστές φορτηγών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

TOTAL RUBIA: Τεχνολογία λιπαντικών κινητήρων εγκεκριμένη από κατασκευαστές φορτηγών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα προϊόντα TOTAL RUBIA έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί με περισσότερες από 200 πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών βαρέων οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Αυτές οι εγκρίσεις προϊόντων πιστοποιούν ότι τα προϊόντα TOTAL RUBIA είναι 100% συμβατά με την τεχνολογία των κινητήρων των σχετικών κατασκευαστών.

Premium προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις για την αύξηση της λειτουργικής σας απόδοσης
Η Τotal αυξάνει το χρόνο λειτουργίας και μειώνει το κόστος συντήρησης, χάρη στην premium σειρά λιπαντικών κινητήρα TOTAL RUBIA, που έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες κατά τη διάρκεια δοκιμών στόλου και εγκριθεί από τους κατασκευαστές βαρέων οχημάτων και το σύστημα διαχείρισης στόλου ANAC, το οποίο βασίζεται σε αναλύσεις χρησιμοποιημένου λιπαντικού και υποστηρίζεται από την καταρτισμένη ομάδα τεχνικών και υπηρεσιών.

Η Total αναπτύσσει λιπαντικά με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη, στο υπερσύγχρονο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στη Γαλλία. Τα προϊόντα αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές βαρέων οχημάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές τεχνικές ανάγκες τους.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά TOTAL RUBIA προστατεύει τον κινητήρα σας

Αυξημένη διάρκεια ζωής κινητήρα
Τα προϊόντα TOTAL RUBIA αναπτύσσονται με ειδικά μόρια που σχηματίζουν μια ισχυρή μεμβράνη πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες, μειώνοντας τη μηχανική φθορά παρουσία υψηλής πίεσης και ακραίων θερμοκρασιών, βελτιώνοντας τη μακροζωία του κινητήρα.

Advertisement

Ομαλότεροι και αποδοτικοί κινητήρες
Τα προηγμένα ενεργά μόρια της σειράς TOTAL RUBIA αποτρέπουν το σχηματισμό επιβλαβών αποθέσεων διατηρώντας τις διασκορπισμένες. Τα προϊόντα βελτιώνουν τη μακροζωία του κινητήρα και του επιτρέπουν να λειτουργεί πιο ομαλά και πιο αποτελεσματικά.

Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής λιπαντικού
Συνθετικά βασικά έλαια με εξαιρετικά αντιοξειδωτικά πρόσθετα αυξάνουν την αντοχή των προϊόντων TOTAL RUBIA στην οξείδωση, ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες, επεκτείνοντας έτσι τα διαστήματα αλλαγής.

Advertisement

Χαμηλότερη κατανάλωση λιπαντικού
Τα προϊόντα TOTAL RUBIA με ειδικά πρόσθετα κατά της φθοράς ελαχιστοποιούν την ποσότητα λιπαντικού κινητήρα που εισέρχεται στο θάλαμο καύσης και, με αυτόν τον τρόπο, μειώνουν την κατανάλωση λιπαντικού.

Ιδιότητες οικονομίας καυσίμου
Τα λιπαντικά κινητήρα μπορούν να προσφέρουν οφέλη οικονομίας καυσίμου μέσω ελέγχου του ιξώδους και μείωσης της τριβής. Η μείωση του ιξώδους του λιπαντικού μειώνει τη συνολική τριβή στον κινητήρα, παρέχοντας οφέλη οικονομίας καυσίμου. Η σειρά TOTAL RUBIA FE έχει εγκριθεί από τους κατασκευαστές βαρέων οχημάτων για χρήση στους κινητήρες τους με στόχο την οικονομία καυσίμου (FE).

Μακροζωία εξοπλισμού
Με τη τεχνολογία “Low-SAPS” (χαμηλή περιεκτικότητα σε θειική τέφρα, φωσφόρο και θείο), τα προϊόντα TOTAL RUBIA αποτρέπουν το φράξιμο των φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου (DPF), προστατεύουν τους κινητήρες πετρελαίου που είναι εξοπλισμένοι με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων, μειώνουν το κόστος συντήρησης και προστατεύουν το περιβάλλον.

Advertisement