Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsautoCHOICE

Quartz Xtra από την TotalEnergies: Κορυφαία λιπαντικά ειδικά σχεδιασμένα για υβριδικά οχήματα

  • newsautoteam

Oι νέοι εξελιγμένοι κινητήρες των υβριδικών οχημάτων έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις και η TotalEnergies με τα αναβαθμισμένα λιπαντικά Quartz Xtra προσφέρει την απόλυτη λύση για απροβλημάτιστη λειτουργία και μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου.

Όσο οι κινητήρες γίνονται πιο εξελιγμένοι και τεχνολογικά πιο σύνθετοι, τόσο και η σωστή επιλογή των λιπαντικών αποκτά την μέγιστη δυνατή σημασία για την εύρυθμη λειτουργία τους και την υψηλότερη δυνατή απόδοσή τους σε βάθος χρόνου. Η TotalEnergies βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στα σύγχρονα λιπαντικά προσφέροντας τις πιο προηγμένες επιλογές προϊόντων με στόχο την απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητήρα, την μεγιστοποίηση της οικονομίας σε καύσιμο και τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Μετά το λανσάρισμα του New Lub Project και τις ανανεωμένες σε σχεδιασμό συσκευασίες των προϊόντων της, η TotalEnergies προχωρά ένα βήμα παραπάνω και αναβαθμίζει τα λιπαντικά της χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες νέες φόρμουλες. Πρόκειται για μία νέα σειρά προϊόντων τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά αυτοκινήτων, όπως είναι τα υβριδικά οχήματα νέας γενιάς.

Στην σύγχρονη αγορά αυτοκινήτου παρατηρείται μία στροφή με γρήγορους ρυθμούς προς τα υβριδικά οχήματα, από από ήπια υβριδικά (48V) έως υβριδικά plug-in. Επιπλέον, οι θερμικοί κινητήρες τελευταίας γενιάς χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες ψεκασμού και αντιρρυπαντικών συστημάτων, είναι μικρότεροι σε κυβισμό και συχνά λειτουργούν με αυξημένο φορτίο και σε πιο ακραίες συνθήκες λόγω και της κλιματικής κρίσης.

Μέσα στον κινητήρα, η ενέργεια χάνεται μέσω της τριβής των κινούμενων μερών. Ο περιορισμός αυτής της απώλειας ενέργειας μέσω της επιλογής ενός κορυφαίου λιπαντικού μπορεί να εξοικονομήσει καύσιμα και να μειώσει τις εκπομπές ρύπων. Ενώ συμβάλλει και στην αύξηση της αξιοπιστίας του κινητήρα και την απροβλημάτιστη λειτουργία του.

Η TotalΕnergies Lubrifiants αντιμετωπίζει αυτές τις νέες προκλήσεις, προσφέροντας μια καινοτόμα λύση με την παρουσίαση της νέας γκάμας λιπαντικών: Quartz Xtra. Περιλαμβάνοντας μόνο προηγμένα συνθετικά λιπαντικά, η σειρά Quartz Xtra βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, ενώ προστατεύει τα μηχανικά μέρη, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εξοικονόμηση καυσίμου χάρη στην τεχνολογία Eco-Science

Το χαμηλό ιξώδες (0w-20 και 0w-16) της νέας σειράς Quartz Xtra μειώνει την τριβή στο εσωτερικό του κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, η χρήση του λιπαντικού Quartz Xtra επιφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 4%, απόδοση που ξεπερνά τις προδιαγραφές που ορίζει η ACEA έως και 33% όσον αφορά την εξοικονόμηση καυσίμου που σχετίζεται με τη χρήση ενός λιπαντικού.

Οι μοναδικές αυτές επιδόσεις οφείλονται στην τεχνολογία Eco-Science της TotalΕnergies Lubrifiants. Τα αντιοξειδωτικά πρόσθετα στη σειρά Quartz Xtra επιτρέπουν στα μόρια του λιπαντικού να διατηρούν την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου.

Παράλληλα έχουν την ικανότητα να κάνουν το προϊόν πολύ πιο ανθεκτικό στη φυσική και χημική υποβάθμιση που επιδεινώνεται από ακραίες συνθήκες στον κινητήρα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται στο ελάχιστο η οξείδωση του λαδιού ενώ διατηρείται ανεπηρέαστη η κατανάλωση καυσίμου και η απόδοση του κινητήρα, καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του λιπαντικού.

Τα προϊόντα Quartz Xtra με τεχνολογία Eco-Science αποτελούν την ιδανική επιλογή που καλύπτει την κάθε ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή. Η νέα αυτή σειρά διαθέτει προτάσεις λίπανσης για όλους τους τύπους κινητήρα: Quartz 9000 Xtra για οχήματα χωρίς φίλτρο σωματιδίων και Quartz Ineo Xtra για οχήματα με φίλτρο σωματιδίων.

TotalΕnergies Lubrifiants, μια Υπεύθυνη Εταιρεία Ενέργειας

Η TotalΕnergies Lubrifiants συμβάλλει στη φιλοδοξία του Ομίλου να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας. Σχεδόν το 55% των προϊόντων της σειράς Quartz Xtra φέρουν την ετικέτα TotalΕnergies Ecosolutions, ως πιστοποιημένα από ανεξάρτητο φορέα βάσει εξαιρετικά αυστηρών προδιαγραφών και διαδικασιών κατασκευής.

Ορισμένοι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν ήδη επιλέξει προϊόντα από τη νέα γκάμα, συμπεριλαμβανομένης της Aston Martin, η οποία συνιστά το προϊόν QUARTZ INEO XTRA DYNAMICS 0W-20 σε μεταπωλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Total μεταμορφώνεται και γίνεται TotalEnergies
Λιπαντικά TOTAL QUARTZ, εγκεκριμένα για γερμανικούς κινητήρες
TOTAL RUBIA: Τεχνολογία λιπαντικών κινητήρων εγκεκριμένη από κατασκευαστές φορτηγών

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto