Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

AGRI, Συνεργάτης του γεωργικού κλάδου για πάνω από 60 χρόνια

Ελλάδα 22:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AGRI, Συνεργάτης του γεωργικού κλάδου για πάνω από 60 χρόνια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

AGRI, Συνεργάτης του γεωργικού κλάδου για πάνω από 60 χρόνια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η AGRI είναι μια σειρά λιπαντικών υψηλής τεχνολογίας από την TotalEnergies, που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τον γεωργικό εξοπλισμό σας, όχι μόνο λειτουργικό αλλά, να ξεπερνά τις επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες και σε όλες τις εποχές.

Advertisement
Advertisement

Απόδοση:
Η σειρά AGRI έχει αναπτυχθεί ώστε, όχι μόνο να πληροί αλλά και να υπερβαίνει τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων, οδηγώντας σε χαμηλότερο κόστος συντήρησης και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος. Ειδικά, κατά την περίοδο συγκομιδής.

Εξειδίκευση:
Η σειρά AGRI είναι προσαρμοσμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές απαιτήσεις του πιο σύγχρονου γεωργικού εξοπλισμού, αλλά και σε αυτές των προηγούμενων γενεών.

Καινοτομία:
Τα προϊόντα AGRI έχουν σχεδιαστεί μέσα από μακροχρόνια έρευνα. Τα λιπαντικά Οικονομίας Καυσίμου και τα Βιο-λιπαντικά είναι μια περιβαλλοντική και οικονομικά αποδοτική απάντηση στις απαιτήσεις της βιομηχανίας για συνεχώς αξιόπιστο εξοπλισμό, ο οποίος είναι επίσης σε συμφωνία με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Advertisement
Advertisement

TRACTAGRI Λιπαντικά για Κινητήρες
Έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο της τεχνολογίας κινητήρα

Εγκεκριμένα από τους Κατασκευαστές Αγροτικού εξοπλισμού, τα προϊόντα TRACTAGRI προσφέρουν εξαιρετική προστασία στον κινητήρα και στα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων, με εκτεταμένα διαστήματα αλλαγής, τόσο για τους νεότερους όσο και για τους παλαιότερους κινητήρες.

Ποια είναι όμως τα οφέλη από τη χρήση Λιπαντικού Κινητήρα TRACTAGRI;

Advertisement

Μακροζωία κινητήρα: Προστασία από μηχανική φθορά
Τα προϊόντα TRACTAGRI αναπτύσσονται με ειδικά μόρια που σχηματίζουν ένα ισχυρό φιλμ πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, μειώνοντας τη μηχανική φθορά σε συνθήκες υψηλής πίεσης και ακραίων θερμοκρασιών, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Ομαλότεροι και αποδοτικοί κινητήρες: Καλύτερη καθαρότητα κινητήρα
Τα προηγμένα ενεργά μόρια της σειράς TRACTAGRI αποτρέπουν το σχηματισμό επιβλαβών επικαθίσεων χάρη στις διασκορπιστικές τους ιδιότητες. Τα προϊόντα βελτιώνουν τη μακροζωία του κινητήρα και τον κάνουν να λειτουργεί πιο ομαλά και πιο αποδοτικά.

Advertisement

Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής λιπαντικού: Αντοχή στην οξείδωση
Συνθετικά βασικά έλαια με εξαιρετικά αντιοξειδωτικά πρόσθετα που αυξάνουν την αντοχή των προϊόντων TRACTAGRI στην οξείδωση, ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες, επεκτείνοντας έτσι τα διαστήματα αλλαγής.

Χαμηλότερη κατανάλωση λιπαντικού: Καλύτερη προστασία έναντι της φθοράς και καθαριότητας του κινητήρα.
Τα προϊόντα TRACTAGRI με ειδικά πρόσθετα κατά της φθοράς ελαχιστοποιούν την ποσότητα λιπαντικού κινητήρα που εισέρχεται στο θάλαμο καύσης και, με αυτόν τον τρόπο, μειώνουν την κατανάλωση λιπαντικού.

Ιδιότητες οικονομίας καυσίμου: Εξαιρετική προστασία ακόμη και με χαμηλά ιξώδη
Τα λιπαντικά κινητήρα μπορούν να προσφέρουν οφέλη Οικονομίας Καυσίμου μέσω ελέγχου του ιξώδους και μείωσης της τριβής. Η μείωση του ιξώδους του λιπαντικού μειώνει τη συνολική τριβή στον κινητήρα, παρέχοντας οφέλη Οικονομίας Καυσίμου. Η σειρά TRACTAGRI FE έχει εγκριθεί από τους Κατασκευαστές Βαρέων Οχημάτων για χρήση στους κινητήρες τους για την επίτευξη των στόχων Οικονομιας Καυσίμου (Fuel Economy, FE).

Advertisement

Μακροζωία εξοπλισμού, μειωμένο κόστος συντήρησης: Συμβατότητα με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων
Με την τεχνολογία «low – SAPS» (χαμηλής θειικής τέφρας, φωσφόρου και θείου), τα προϊόντα TRACTAGRI αποτρέπουν το φράξιμο των φίλτρων σωματιδίων diesel (DPF) και προστατεύουν τους κινητήρες diesel που είναι εξοπλισμένοι με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων, μειώνοντας το κόστος συντήρησης και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Οι φόρμουλες των προϊόντων TRACTAGRI περιέχουν τον τέλειο συνδυασμό ισχυρών αντιοξειδωτικών μορίων. Αυτά τα ενεργά μόρια αποτρέπουν τον απρόβλεπτο σχηματισμό επικαθίσεων και διατηρούν άθικτες τις αλυσίδες υδρογονανθράκων. Ως αποτέλεσμα, το ιξώδες του λιπαντικού κινητήρα παραμένει σταθερό πολύ περισσότερο. Εγκεκριμένα από τους Κατασκευαστές Γεωργικού εξοπλισμού, τα προϊόντα TRACTAGRI προσφέρουν εξαιρετική προστασία κινητήρα και συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων, με παρατεταμένα διαστήματα αλλαγής, τόσο για τους τελευταίους όσο και για τους παλαιότερους κινητήρες.