Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λιπαντικά TOTAL QUARTZ, εγκεκριμένα για γερμανικούς κινητήρες

Ελλάδα 0:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λιπαντικά TOTAL QUARTZ, εγκεκριμένα για γερμανικούς κινητήρες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λιπαντικά TOTAL QUARTZ, εγκεκριμένα για γερμανικούς κινητήρες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κάντε τον κινητήρα σας να αποδίδει περισσότερο με τη σειρά λιπαντικών TOTAL QUARTZ, κατάλληλη για επιβατικά και μικρά επαγγελματικά οχήματα!

Advertisement
Advertisement

Τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ αντιμετωπίζουν καθημερινά τις απαιτήσεις ενός πολυάριθμου πελατολογίου. Από τις ομάδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων μέχρι τους ειδικούς στην καθημερινή ζωή, όπως είναι οι κατασκευαστές και οι μηχανικοί, τα λιπαντικά ΤΟΤΑL είναι ειδικά αναπτυγμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των συνεργατών.

Οι μηχανικοί των λιπαντικών TOTAL QUARTZ έχουν αξιοποιήσει 60 χρόνια εμπειρίας για να σχεδιάσουν φόρμουλες με πρωτοφανείς μοριακές αλληλεπιδράσεις. Κάθε προϊόν περιέχει ειδικά επιλεγμένα υπερδραστικά μόρια που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα: η σειρά TOTAL QUARTZ διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Χάρη στη μακρά ιστορία του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ υπερβαίνουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Δοκιμάζονται και εγκρίνονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων (Κατασκευαστές Γνήσιου Εξοπλισμού – OEMs), μεταξύ των οποίων και οι Γερμανοί κατασκευαστές.

Συνεπώς, οι εγκρίσεις προϊόντων αποτελούν την επίσημη εγγύηση που αποδεικνύει ότι τα προϊόντα TOTAL QUARTZ είναι 100% συμβατά με τον εξοπλισμό και την τεχνολογία αυτών των κατασκευαστών.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, για τους κινητήρες των γερμανικών αυτοκινήτων, η Total έχει αναπτύξει τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30 και TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30.

TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30

Advertisement

Η νέα γενιά λιπαντικού κινητήρα TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30 με τεχνολογία Low SAPS είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές απαιτήσεις των οχημάτων του Volkswagen Group, BMW και MB*.

Advertisement

Η υψηλής τεχνολογίας απόδοσή του βελτιστοποιεί τον τρόπο λειτουργίας των αντιρρυπαντικών συστημάτων, όπως τα φίλτρα σωματιδίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, οι οποίοι συμμορφώνονται με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro VI, ακόμα και στις πιο έντονες συνθήκες χρήσης (σπορ οδήγηση, συχνά σταμάτα-ξεκίνα, οδήγηση σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους). Η εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας εγγυάται τη μακροζωία του κινητήρα και το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις παραπάνω συνθήκες.

Το λιπαντικό TOTAL INEO LONG LIFE 5W-30 με τεχνολογία ART (Age Resistance Technology) αποτελεί μια προηγμένη φόρμουλα που ενισχύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κινητήρα, προσφέροντας έτσι την απόλυτη προστασία ενάντια στο σχηματισμό λάσπης και τη φθορά. Τέλος, ικανοποιώντας τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των κατασκευαστών, επιτρέπει εξαιρετικά μακρά διαστήματα αλλαγής.

*Επίσημες εγκρίσεις: BMW: LL-04, DAIMLER: MB-Approval 229.51, Backward compatible: MB-Approval 229.31, VAG: VW 504.00, VW 507.00, PORSCHE: C30

Advertisement

TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30

Συνθετικό λάδι κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τεχνικές απαιτήσεις των οχημάτων  BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen και Hyundai Kia*.  Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σύγχρονους κινητήρες πολλαπλών βαλβίδων εξοπλισμένους με υπερσυμπιεστές και σύστημα άμεσου ψεκασμού.

Η τεχνολογία Low SAPS, καθιστά το TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30 την καλύτερη επιλογή για την βέλτιστη λειτουργία των τελευταίας γενιάς κινητήρων που διαθέτουν αντιρρυπαντικά συστήματα. Η ειδική του σύνθεση αντιστέκεται στις πιο ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας την προστασία του κινητήρα σε όλες τις συνθήκες χρήσης. Η εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας εγγυάται τη μακροζωία των του κινητήρα και το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις συνθήκες. Ικανοποιεί τα πιο αυστηρές απαιτήσεις των κατασκευαστών, επιτρέποντας εξαιρετικά μακρά διαστήματα αλλαγής.

*Επίσημες εγκρίσεις: BMW: LL-04, DAIMLER: MB-Approval 229.52, Backward compatible: MB-Approval 229.51 & MB-Approval 229.31, HYUNDAI: KIA MOTORS & HYUNDAI MOTORS, Κατάλληλο για: VAG: VW 505.01