Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτη γεύση από το νέο Lada Niva

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη γεύση από το νέο Lada Niva

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτη γεύση από το νέο Lada Niva

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Lada αποκάλυψε το πρωτότυπο 4×4 Vision, που αποτελεί προάγγελο της νέας γενιάς του θρυλικού Niva!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει οι πιστοί αναγνώστες μας, η Lada έχει μπει σε μία νέα εποχή και το δημιούργημα του Steve Mattin το αποδεικνύει.

Άσχετα αν είναι δεδομένο πως το SUV που θα μπει στην παραγωγή, όσο κι αν βασίζεται σε αυτό εντυπωσιακό σχέδιο, θα είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων.

Advertisement
Advertisement

Τι μας έδειξε λοιπόν η ρώσικη εταιρεία; Ένα εντυπωσιακό ογκώδες SUV που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με το σχήματος Χ πρόσθιο μέρος. Πατάει σε τεράστιους τροχούς 21 ιντσών και παρότι καλαίσθητο, θυμίζει ατρόμητο τανκ!

lada-4x4-vision-concept-e640

Το μήκους 4.2 μέτρων Lada 4×4 Vision διαθέτει μεταλλικά στοιχεία (στη βάση των θυρών και των προφυλακτήρων) και προστατευτικά πλαστικά που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα, καθώς και ράγες οροφής. Σε σχήμα X είναι και τα ιδιαίτερα πίσω φωτιστικά σώματα.

Advertisement

lada-4x4-vision-concept-f640

Εξίσου μοντέρνο – ίσως και υπερβολικά μοντέρνο- είναι το εσωτερικό του. Με έντονα χρώματα αφού το μάτι τραβάει το πορτοκαλί που κάνει αντίθεση με το γκρι και το μαύρο, ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας που έχει μεγάλους κάθετους αεραγωγούς στις άκρες του, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και εντυπωσιακή πανοραμική οροφή.

Advertisement

lada-4x4-vision-concept-c640tall

Η Lada δεν είπε τίποτα σχετικά με κινητήριο σύνολο, ούτε παραδέχεται πως αυτό το concept SUV αποτελεί τη ‘βάση’ για το νέο Niva.

lada-4x4-vision-concept-b640

Advertisement

«Προετοιμάζουμε το μέλλον της Lada. Με το 4×4 Vision, επιδεικνύουμε τις δυνατότητές μας σχετικά με ένα ξεχωριστό, εκφραστικό, τολμηρό και ενεργητικό σχεδιαστικά SUV, που αντλεί έμπνευση από το θρυλικό Niva», είπε ο Mattin.

Δείτε την αποκάλυψη του 4×4 Vision στο video που ακολουθεί…