Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πως δημιουργήθηκε το Polestar Precept (video)

Ελλάδα 10:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως δημιουργήθηκε το Polestar Precept (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πως δημιουργήθηκε το Polestar Precept (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project αυτής της εποχής στην αυτοκίνηση, είναι αναμφίβολα αυτό της Polestar.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το ηλεκτρικό, σπορ παρακλάδι της Volvo που μετά τα Polestar 1 και 2, παρουσίασε ένα νέο concept cat: το Precept. Βέβαια η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού της χάλασε τα πλάνα αφού δεν πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα που ήταν προγραμματισμένη για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία ματαιώθηκε.

Ωστόσο το εντυπωσιακό πρωτότυπο μας συστήθηκε και σήμερα, στο video που σας παραθέτουμε, μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερα. Με τη βοήθεια του CEO της Polestar, Thomas Ingenlath, που τονίζει πως το εν λόγω δημιούργημα, ουσιαστικά παρουσιάζει την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει η μάρκα.

Τόσο σε ότι αφορά στο σχεδιασμό όσο και στη γενικότερη φιλοσοφία του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης χρήσης πλαστικού στη καμπίνα, τη χρήση νέων υλικών με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη μείωση βάρους αλλά και την αύξηση της χρήσης ανακυκλώσιμων υλικών.

Advertisement
Advertisement

Την τεχνολογία που περιέχει, το λιτό σχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας αλλά και τη διαισθητικότητα του Precept. Και φυσικά τη «smartzone», το σημείο του οχήματος όπου συγκεντρώνονται οι απαιτούμενοι σένσορες για τα συστήματα ασφαλείας.

Υψηλής τεχνολογίας μινιμαλισμός, που επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια. Αυτά είναι για τον Ingenlath τα βασικά χαρακτηριστικά της Polestar, με το Precept να αποτελεί τον αγγελιοφόρων όσων θα φέρει το μέλλον.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Στην παραγωγή το Polestar 2
Το Polestar Percept Concept στη Γενεύη
Πρώτη επαφή με το νέο Polestar 2

Advertisement