Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Polestar 2

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην παραγωγή το Polestar 2

ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Polestar 2

ΝΕΑ

Η παραγωγή του Polestar 2 ξεκίνησε στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κίνα. Οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για την Ευρώπη, ενώ θα ακολουθήσουν η αγορά της Κίνας και της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιδόσεων που παράγεται στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Lugiao της Κίνας, είναι το Polestar 2. Οι αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τεράστιες και όπως υπογραμμίζει στις δηλώσεις του ο CEO της Polestar, Thomas Ingenlath, «η παραγωγή ξεκινά αυτή την περίοδο με τις πολλές δυσκολίες για όλους. Έχουμε σε πρώτο πλάνο την προστασία των εργαζόμενων στην εταιρεία μας, οι οποίοι έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου, μια και με τη δική τους ιδιαίτερη προσπάθεια είμαστε σε θέση να προχωράμε μπροστά σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς».

Advertisement
Advertisement

Το εργοστάσιο στο Lugiao, ανήκει στην Zhejiang Geely Holding και τη διαχείρισή του έχει η Volvo Cars. Αυτή είναι άλλη μια απόδειξη για το πόσο ωφελημένη είναι η Polestar από την υψηλή τεχνογνωσία που έχουν οι δύο «μητρικές» εταιρείες. Στα πλεονεκτήματα αυτής της ιδιαιτερότητας, αναφέρθηκε στη συνέχεια ο Ingenlath, λέγοντας πως «η χρήση των εγκαταστάσεων και του προσωπικού του εργοστασίου στο Lugiao, σημαίνει πως από την πρώτη στιγμή το Polestar 2 θα παράγεται με τη γνωστή υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας». Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, στις Ευρωπαϊκές αγορές.