Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Polestar Percept Concept στη Γενεύη

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Polestar Percept Concept στη Γενεύη

ΝΕΑ

Το Polestar Percept Concept στη Γενεύη

ΝΕΑ

Όσο απίστευτο και να φαίνεται, αυτό το εντυπωσιακό δημιούργημα θα βρίσκεται με σάρκα και οστά στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, η Polestar έχει στον κατάλογό της δύο διαθέσιμα μοντέλα τα οποία έχουν την ονομασία 1 και 2. Η κατασκευάστρια εταιρεία υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων όμως αποφάσισε να μας δώσει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε από τη σουηδική φίρμα στο μέλλον, αποκαλύπτοντας ένα πρωτότυπο μοντέλο με την ονομασία Percept.

Βρείτε εδώ τη πρώτη μας επαφή με το Polestar 2

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, η σχεδίαση είναι ελκυστικότατη, αλλά σίγουρα φέρει πολλές ομοιότητες με την κορυφαία του είδους, την Tesla. Το 4θυρο Percept προωθεί στο κοινό τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Polestar με την επιβλητική του παρουσία να είναι δεδομένη. Όλο το αμάξωμα έχει μελετηθεί με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να έχει χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή, συνεπώς και καλύτερες επιδόσεις και αυτονομία. Στο εμπρός τμήμα, τα LED φώτα ημέρας ξεχωρίζουν και συνολικά διαθέτει μινιμαλίστικη εικόνα, κρύβοντας με μαεστρία τους αισθητήρες και τις κάμερες. Την ίδια ακριβώς μινιμαλίστικη φιλοσοφία ακολουθεί και το εσωτερικό, όπου -από teaser εικόνες- υπάρχουν μόλις ένα τιμόνι, μια “μικρή” οθόνη 12,5 ιντσών και μια τεράστια ταμπλέτα 15 ιντσών σε κάθετη διάταξη. Στην τελευταία περιλαμβάνονται όλες οι λειτουργίες του αυτοκινήτου, ενώ σημειώνεται ότι το λογισμικό βασίζεται στο λειτουργικό της Google, το Android.

Ξέρετε πόσο κοστίζει το Polestar 2;

Advertisement

Παράλληλα, εξοπλίζεται με νέα συστήματα τεχνολογίας όπως είναι η παρακολούθηση των ματιών του οδηγού για να ειδοποιείται σε περίπτωση που το βλέμμα του είναι στην οθόνη για περισσότερο χρόνο απ’ όσο επιτρέπεται. Τέλος, τα υλικά του εσωτερικού είναι νέα και πιο “καθαρά” για το περιβάλλον.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το Polestar Percept Concept θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες, όταν ανοίξουν επίσημα οι πύλες του Σαλονιού της Γενεύης.

Advertisement