Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Porsche: Αυτή είναι η πιο… all around 911 που έχουμε δει!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Αυτή είναι η πιο… all around 911 που έχουμε δει!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Porsche: Αυτή είναι η πιο… all around 911 που έχουμε δει!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο λόγος για την όμορφη Safari Sportsman, μία ειδική μετατροπή της γενιάς 964 με όλα τα καλούδια ώστε να κάνει τα πάντα.

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική Porsche 911 εξελίχθηκε από την Russell Built και δεν φοβάσαι να την τραυματίσεις μακριά από την άσφαλτο.

Η 911 με την κωδική ονομασία 964 αποτελεί ένα αριστούργημα που κατασκευαζόταν από το 1989 μέχρι και το 1994. Τη θαυμάσαμε στην άσφαλτο με τη ρετρό εμφάνιση να αποτελεί μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς και πρότυπο διαχρονικότητας. Η Russell Built ωστόσο είδε κάτι που δεν είδε κανένας άλλος.

Μία… Cayenne από άλλη εποχή, με μεταλλικά προστατευτικά χαμηλά στο αμάξωμα, κίτρινους στρογγυλούς προβολείς, ράγες οροφής που να φιλοξενούν επιπλέον ρεζέρβα, ειδικά ενισχυμένες ζάντες και αντίστοιχα ελαστικά για όλα τα τερέν.

Advertisement
Advertisement

Η όμορφη 911 έχει ψηλώσει αρκετά έτσι ώστε να καταφέρνει στην πράξη όλα αυτά που υπόσχεται η εμφάνιση της και η Russell Built. Διαθέτει νέο σύστημα ανάρτησης, που χαρίζει στο γερμανικό… SUV 10 επιπλέον εκατοστά σε ύψος αλλά και τη δυνατότητα να περνά ατσαλάκωτη στο χώμα και σε δύσβατα μονοπάτια. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει πειράματα με την 911, ωστόσο στην περίπτωση μας μπορεί και με το παραπάνω.

Advertisement

Η 911 της εποχής εφοδιαζόταν με εξακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 3,6 λίτρων με απόδοση 250 ίππους, με την Russell Built να έχει επέμβει και εκεί. Μπορεί να ανακατασκευάσει την 964, έτσι ώστε να αποδίδει 350 ίππους στην περίπτωση του κινητήρα 3,8 λίτρων και 400 ίππους εφόσον διαθέτει τετράλιτρο turbo. Και καυτή και off road λοιπόν η σπάνια και ικανή 911 που σε δύο στάδια αναβάθμισης κοστίζει αρκετές εκατοντάδες ευρώ για να μετατραπεί σε αυτό που βλέπετε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η αναγέννηση της Porsche 914
Porsche: Επένδυση 95 εκ. ευρώ στις μπαταρίες λιθίου- πυριτίου
Επίσημο: Αυτή είναι η ρετρό, πανίσχυρη Porsche 911 Sport Classic