Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Hyundai Staria: Αποκάλυψη για το… διαστημικό minivan!

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Hyundai Staria: Αποκάλυψη για το… διαστημικό minivan!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Hyundai Staria: Αποκάλυψη για το… διαστημικό minivan!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο φουτουριστικό πολυμορφικό της που χωρά έως και 11 άτομα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη γνωστοποίηση των κινητήριων συνόλων.

Advertisement
Advertisement

Πριν από σχεδόν μία εβδομάδα, η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Staria, ενός πολυμορφικού που, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, παραπέμπει σε… διαστημόπλοιο.

Ο ισχυρισμός των Νοτιοκορεατών αποδεικνύεται και στην πράξη, μετά από τη δημοσίευση νέων, επίσημων φωτογραφιών, που μας δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη σχεδίαση του φουτουριστικού MPV.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει μια μεγάλη οριζόντια λωρίδα LED, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει μια επιβλητική γρίλια που ενσωματώνει μεγάλους προβολείς.

Παράλληλα, τα λογότυπα σε εμπρός και πίσω μέρος, οι πλευρικοί καθρέπτες και οι 18άρες ζάντες είναι σε απόχρωση ορείχαλκου και χρωμίου. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι κάθετα τοποθετημένα και απαρτίζονται από δεκάδες μικρό-δίοδους LED.

Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό του Staria, η Hyundai υποστηρίζει πως για τη διαμόρφωσή του έχει αντληθεί έμπνευση από τα κρουαζιερόπλοια, ενώ οι επενδύσεις είναι σε ανοιχτά χρώματα, ενισχύοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας.

Το minivan διατίθεται τόσο σε 7θεσια όσο και σε 9θέσια έκδοση, ενώ η ψηλή και επίπεδη οροφή παρέχει πολύ χώρο για το κεφάλι των επιβατών. Σημειώνεται πως η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, έτσι ώστε οι επιβάτες να κάθονται αντικριστά.

Advertisement

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια “ελεύθερη” οθόνη 10,25” για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ πλήρως ψηφιακός είναι και ο επίσης “ελεύθερος” πίνακας οργάνων.

Πληροφορίες για το σύστημα πρόωσης του νέου Hyundai Staria δεν έχουν δημοσιευτεί, κάτι το οποίο θα γίνει κατά την επικείμενη αποκάλυψη του (το πρώτο τρίμηνο του έτους).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμή: Hyundai i30 Fastback 1.5 T-GDi 160 PS 48V
Το νέο, σπορ Hyundai Kona Ν αποκαλύπτεται
Δοκιμή: Hyundai i20 1.2 84ps