Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Staria: Minivan με premium φιλοδοξίες

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Staria: Minivan με premium φιλοδοξίες

ΝΕΑ

Hyundai Staria: Minivan με premium φιλοδοξίες

ΝΕΑ

Όταν όλοι οι κατασκευαστές κυνηγούν τις πωλήσεις των SUV η Hyundai εξακολουθεί να δίνει πίστη στο παλιό καλό minivan. Το «Staria» είναι το όνομα του τελευταίου πολυμορφικού μοντέλου από την Νότια Κορέα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα το οποίο υπόσχεται να προσφέρει “φουτουριστικά στοιχεία σχεδίασης και διαστημική καινοτομία που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στο αυτοκίνητο.”

Το μάρκετινγκ της Hyundai, προτάσσει την εξωτερική εμφάνιση, που δείχνει αρκετά ενδιαφέρον (για minivan), με μία μεγάλη φάσα LED στο μπροστινό μέρος και τα πίσω φωτιστικά σώματα, που θυμίζουν το ηλεκτρικό crossover Ioniq 5 . Ο μπροστινός σχεδιασμός είναι όπως φαντάζεστε ένα minivan από την Apple.

Η Hyundai λέει ότι το νέο Staria έχει εξωτερικό σχεδιασμό σαν… διαστημόπλοιο (ναι, πραγματικά) και δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι η μάσκα είναι τόσο μεγάλη όσο το μπροστινό μέρος. Περιβάλλεται από τα φώτα και ενσωματώνει το ραντάρ για το σύστημα cruise control και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας ακριβώς κάτω από την πινακίδα κυκλοφορίας. Οι κοντοί πρόβολοι υπαινίσσονται ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο για μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου. Εκεί το ταμπλό κυριαρχείται από μια κεντρική οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και φαίνεται ότι δεν υπάρχει οθόνη πίσω από το τιμόνι. Τα ασημένια κουμπιά «RND» για τις επιλογές ταχυτήτων τοποθετούνται ακριβώς κάτω από την οθόνη και φαίνεται ότι προέρχονται από το Santa Fe SUV.

Advertisement
Advertisement

Από την εμφάνιση του, το νέο Staria της Hyundai είναι το τελευταίο όχημα που υιοθετεί το σχέδιο της μεγάλης μάσκας και παρατηρούμε επίσης τις λαβές για το άνοιγμα των θυρών στις κολόνες “Α”. Τα μπροστινά καθίσματα θυμίζουν πολυθρόνες με ατομικά μπράτσα, ενώ η δεύτερη σειρά έχει ένα ζευγάρι καθίσματα πολυτελείας με μεγάλα πτυσσόμενα υποπόδια και ξεχωριστά μπράτσα. Η καμπίνα φαίνεται αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει μια τρίτη σειρά καθισμάτων, ενώ η ψηλή και επίπεδη οροφή σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει άφθονος χώρος για το κεφάλι των επιβατών.

Advertisement

Η Hyundai δεν παρέχει τεχνικές προδιαγραφές σε αυτό το σημείο, οπότε δεν γνωρίζουμε εάν το Staria σχετίζεται μηχανικά με το Kia Carnival στο οποίο θεωρητικά βασίζεται. Το νέο minivan είναι πιθανότατα ο άμεσος αντικαταστάτης του γερασμένου Starex / Grand Starex / iMax. Όπως συνήθως με τις επίσημες εικόνες που παρέχονται από μια αυτοκινητοβιομηχανία, τα πειράγματα απεικονίζουν την κορυφαία έκδοση, που ονομάζεται Staria Premium, η οποία είναι πλούσια εξοπλισμένη. Πρόσθετες λεπτομέρειες θα δοθούν τους επόμενους μήνες και η Hyundai αναφέρει ότι η έκδοση Premium θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αγορές.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το νέο, σπορ Hyundai Kona Ν αποκαλύπτεται

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Bayon

Advertisement

Σκίτσο της sedan εκδοχής του Hyundai Ioniq 5