Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα πιο σπορτίφ Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα πιο σπορτίφ Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα πιο σπορτίφ Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά την Alfa Romeo Giulia, το εντυπωσιακό εξοπλιστικό πακέτο “Veloce Ti”… ντύνει και το SUV της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η Alfa Romeo εμπλουτίζει την γκάμα της Stelvio, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας την καλαίσθητη, ιδιαίτερα κομψή και σπορτίφ έκδοση Veloce Ti.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Stelvio Veloce Ti αποτελεί το σημείο καμπής της κομψότητας που αποτυπώνεται στο ακρωνύμιο “Ti” (Turismo Internazionale) και των.. δόσεων ταχύτητας που εμπεριέχονται στη λέξη “Veloce” (γρήγορη).

Η νέα Stelvio Veloce Ti ενσωματώνει νέο πίσω προφυλακτήρα με νέο χαρακτηριστικό διαχύτη, όπως και μια επιβλητική διπλή απόληξη της εξάτμισης. Στο προφίλ συναντώνται τροχοί αλουμινίου των 21 ιντσών με 5 ακτίνες και μαύρο φινίρισμα, ανθρακονημάτινοι πλευρικοί καθρέπτες, καθώς και πολλά στιλιστικά στοιχεία χρωμιωμένα σε μαύρο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Εντός της καμπίνας, κυριαρχεί μια «αύρα»… Quadrifoglio, με αλουμινένια πεντάλ, σπορ καθίσματα (δέρμα/Alcantara) και πληθώρα ανθρακονημάτινων στιλιστικών πινελιών. Ακόμη, υπάρχουν φιμέ παράθυρα με μαύρα πλαίσια, καθώς και κάποια λογότυπα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Κάτω από το καπό του μοντέλου συναντάται ένας 4κύλινδρoς 2λιτρος turbo βενζινοκινητήρας – εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο – των 280 ίππων, συνδυαζόμενος με ένα αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο και τετρακίνηση (Q4 AWD).

Advertisement

Βελτιστοποιημένοι κινητήρες και υπηρεσίες Connect Services

Advertisement

Παράλληλα με το λανσάρισμα της Stelvio Veloce Ti, τόσο η Stelvio όσο και η Giulia -αμφότερες για το έτος 2021- θα φέρουν βελτιστοποιημένους κινητήρες, ευθυγραμμισμένους με τα πρότυπα εκπομπών Euro 6d. Επιπροσθέτως, τα μοντέλα θα διατίθενται με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών “Connect Services” η οποία θα απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, από τις εξής λειτουργίες:

My Assistant: Κλήση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος

My Remote: Επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος (άνοιγμα/κλείσιμο θυρών π.χ.) μέσω του κινητού τηλεφώνου

Advertisement

My Car : Για τον έλεγχο της… υγείας του αυτοκινήτου, ανά πάσα στιγμή

My Navigation: Για την αναζήτηση σημείων και προορισμών στο χάρτη, όπως και την ενημέρωση του οδηγού για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, ενσωματώνεται η λειτουργία Send & Go, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να στείλει τον προορισμό στο αυτοκίνητο, μέσω του τηλεφώνου του.

My WiFi : Για τη σύνδεση μέχρι και 8 συσκευών στο διαδίκτυο

My Theft Assistance : Ενημέρωση του οδηγού για οποιαδήποτε απόπειρα κλοπής του οχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Στα σκαριά η αναβίωση της Bizzarrini

300 αυτοκίνητα- κοσμήματα είδαν το φως του ήλιου μετά από 40 χρόνια (VIDEO)

Πωλείται ένα υπερσπάνιο Bizzarrini BZ-2001 (VIDEO)