Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Camal ετοιμάζει τη Tributo Concept

Ελλάδα 21:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Camal ετοιμάζει τη Tributo Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Camal ετοιμάζει τη Tributo Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δεδομένου πως η Camal Studios “γεννήθηκε” από ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία προηγούμενων Maserati, η δημιουργία ενός supercar όπως η Tributo που σας παρουσιάζουμε σήμερα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένη από τον ιδρυτή της εταιρείας Αλεσάντρο Καμοράλι, τον Αλέσιο Μιντσέλα και τον Πάολο Γκαρέλα, η Tributo αποτελεί “φόρο τιμής” στη GranTurismo (σ.σ. πάνω στην οποία δούλευαν οι συγκεκριμένοι σχεδιαστές όταν ήταν μέλη του ομίλου Pininfarina με τον οποίο συνεργάστηκε η Maserati), με επιρροές και από θρυλικά μοντέλα της ιταλικής μάρκας από προηγούμενες δεκαετίες.

Η ανακοίνωση της Camal Studios αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είναι στιλιστικά επηρεασμένη από τις Ghibli, Bora και Kashmin και αποτελεί μία νέα ερμηνεία της GT. Στόχος μας ήταν να συγχωνεύσουμε τον ισχυρό χαρακτήρα, με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ποιότητας και άνεσης που χαρακτηρίσουν μία Maserati. Αντλήσαμε έμπνευση από τη σχεδιαστική κληρονομιά της μάρκας και τη δουλειά σχεδιαστών του παρελθόντος”.

Παρότι δεν έχει γνωστοποιηθεί κανένα τεχνικό στοιχείο, αναμένεται να εφοδιαστεί με τον V8 που φέρει και η GranTurismo αλλά σε πιο… ενισχυμένη μορφή.
[nggallery id=2925]

Advertisement
Advertisement