Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Avis Leasing: Ο πρωτοποριακός τρόπος απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Avis Leasing: Ο πρωτοποριακός τρόπος απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Avis Leasing: Ο πρωτοποριακός τρόπος απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Η Avis ανοίγει τον δρόμο και κάνει το leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα ηλεκτροκίνησης στην τιμή συμβατικού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης είναι ραγδαία, αποτελώντας σήμερα μία εκ των πλέον ενδεδειγμένων λύσεων, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, η χρήση της ηλεκτροκίνησης προσφέρει πολλά επιπλέον οφέλη.

Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο εκτός από το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα είναι και σαφώς πιο οικονομικό στη χρήση του, αφού εκτός από το γεγονός ότι η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη των ορυκτών καυσίμων έχει, συγκριτικά με τα «παραδοσιακά» αυτοκίνητα, ελάχιστα έξοδα συντήρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Avis Leasing προχωρά ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέσω leasing. Η συγκεκριμένη διαδικασία μίσθωσης, που παλαιότερα αποτελούσε εξεζητημένη επιλογή, πλέον γίνεται πολύ πιο εύκολα, αντικαθιστώντας με τον πιο λειτουργικό τρόπο την ιδιοκτησία ενός οχήματος.

Advertisement
Advertisement

ΟΦΕΛΗ
Με το Avis Green Leasing ο οδηγός ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν ασχολείται με τη συντήρηση, το σέρβις ή και την επισκευή του, σε εξειδικευμένα συνεργεία, σε περίπτωση που αυτή χρειαστεί.

Επίσης, καλύπτεται από μικτή ασφάλεια, υπηρεσίες οδικής βοήθειας και δωρεάν αντικατάσταση ελαστικών, ενώ την ίδια στιγμή εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό του δεν θα χάσει την αξία μεταπώλησης του.

Advertisement

Φυσικά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχάσει και τα φορολογικά bonus που συνοδεύουν τη χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, όπως το μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης και την επιδότηση μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα κάθε πελάτη του Avis Leasing είναι ότι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο.

Advertisement

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Η Avis Leasing προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης. Μία από αυτές έρχεται σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και την υπηρεσία ΔΕΗ blue, οι οποίες προσφέρουν λύσεις φόρτισης σε νέους και υφιστάμενους πελάτες leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Στόχος της συνεργασίας είναι να γίνει η ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή σε ιδιώτες και επαγγελματίες προσφέροντας ανταγωνιστικά και σύγχρονα προϊόντα στους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η συνεργασία προσφέρει την προμήθεια και εγκατάσταση φορτιστών AC στους πελάτες του Avis Green Leasing, χωρίς επιβάρυνση με επιπλέον κόστη και διαδικασίες, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα του συμβολαίου leasing.

Μέσω της διασύνδεσης των εφαρμογών «My Avis» και «ΔΕΗ blue», οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους στο πλησιέστερο δημόσιο σημείο φόρτισης της «ΔΕΗ blue», με αποκλειστικά προνόμια, αλλά και να διαχειριστούν τη φόρτιση του οχήματός τους στον ιδιωτικό τους χώρο.

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Η Avis, μέσα της ανανεωμένης ιστοσελίδας MyAvis.gr και την υπηρεσία Avis Easy Leasing, προσφέρει την πιο εύκολη, ευέλικτη και 100% online διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένου πακέτου leasing για κάθε τύπο οχήματος.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μέσα από την μια πολύ μεγάλη γκάμα διαθέσιμων αυτοκινήτων αυτό που καλύπτει πιο καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του και στη συνέχεια να προσαρμόσει τη διάρκεια του συμβολαίου, την προκαταβολή, τον αριθμό των χιλιομέτρων, που θα διανύει και ακόμα και το χρώμα του αυτοκινήτου της επιλογής του στις προτιμήσεις του. Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα διαχειριστεί από την άνεση του καναπέ του.

Επίσης στο MyAvis.gr και πιο συγκεκριμένα στα Avis Easy Leasing Deals και Green Deals υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές προσφορές για ετοιμοπαράδοτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, από σούπερ μίνι, μέχρι και επαγγελματικά.