Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R (+video)

Ελλάδα 23:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R (+video)

ΝΕΑ

Η Nissan αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του GT-R, η οποία φέρει κυρίως αισθητικές αλλαγές και αφορά την ιαπωνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση του ανανεωμένου, ιαπωνικών προδιαγραφών GT-R προχώρησε η Nissan, δίνοντας στη δημοσιότητα, παράλληλα, δύο ειδικές εκδόσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να παράγονται από τα μέσα Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τις limited editions Premium Edition T-spec και Track Edition Engineered by NISMO T-spec, που φέρουν κυρίως αισθητικές αλλαγές. Ειδικότερα, έχουν τοποθετηθεί carbon κεραμικά φρένα, ανθρακονημάτινος πίσω διαχύτης, ξεχωριστό κάλυμμα κινητήρα και διακριτά εμβλήματα εμπρός και πίσω.

GT-R Track edition engineered by NISMO T-spec

Η χρωματική παλέτα αφορά δύο επιπλέον επιλογές για το αμάξωμα – Midnight Purple και Millenium Jade. Η πρώτη αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή της απόχρωσης που συναντούσαμε στις προηγούμενες γενιές των GT-R και είναι εμπνευσμένη από τα εναλλασσόμενα χρώματα του Βόρειο Σέλατος. Αναφορικά με το Millenium Jade, η Nissan αναφέρει πως εκπέμπει μια σοφιστικέ αύρα και υπερθεματίζει την ήσυχη και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Επιπροσθέτως, το Nissan GT-R Premium Edition T-spec εφοδιάζεται με σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Rays και ειδικό σύστημα ανάρτησης. Όσον αφορά το GT-R Track Edition by Nismo, τόσο η οροφή όσο και θύρα του πορτπαγκάζ είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα.

Αμφότερα τα μοντέλα κινούνται από έναν τούρμπο V6 βενζινοκινητήρα των 3,8 λτ. που στην έκδοση Premium Edition παράγει 569 ίππους και στην Track Edition 600 ίππους. Η κίνηση φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Συνολικά θα παραχθούν 100 μονάδες, με τους αγοραστές να επιλέγονται με κλήρο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan: To GT-R Nismo του 2022 έχει ήδη εξαντληθεί
Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι πελάτες το νέο Nissan Qashqai;
Δοκιμή: Nissan Juke 1.0 DIG-T 114 PS

Advertisement