Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο προάγγελος του Beetle Cabrio

Ελλάδα 21:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο προάγγελος του Beetle Cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο προάγγελος του Beetle Cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο ημέρες πριν ανοίξει για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου η έκθεση του Πεκίνου, η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του E-Bugster Cabrio. Στο πρωτότυπο μοντέλο θα βασιστεί το νέο Beetle με την ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή. Το εσωτερικό δεν θα μεταφερθεί βέβαια αυτούσιο στην έκδοση παραγωγής, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει μόλις δύο επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το E-Bugster Cabrio κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους. Πίσω από τα καθίσματα είναι κρυμμένη η μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 116 PS. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 10,8 sec, ενώ η αυτονομία αγγίζει τα 180 km. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως εντός 35 λεπτών σε ειδικούς σταθμούς γρήγορης φόρτισης, αλλά και σε οικιακές παροχές. Και βέβαια η μπαταρία φορτίζεται και μέσω της επανάκτησης ενέργειας, κάθε φορά που ο οδηγός σηκώνει το πόδι του από το γκάζι ή πατάει το φρένο.

Ενώ το E-Bugster έχει ίδιο μήκος (4,28 m.) με το μοντέλο παραγωγής, είναι κατά 9 cm πιο κοντό και κατά 3 cm πιο φαρδύ, διαστάσεις που του χαρίζουν πιο δυναμική παρουσία. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι μεγάλοι τροχοί των 20 ιντσών, οι οποίοι φιλοξενούν ελαστικά διαστάσεων 235/35. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED σε σχήμα «C». Στο εσωτερικό συνυπάρχουν αρμονικά το δέρμα και οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο, προσθέτοντας και άλλες σπορ πινελιές.

Η παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του ανοικτού Beetle αναμένεται το φθινόπωρο, με τις πωλήσεις να ακολουθούν στις αρχές του 2013.[nggallery id=37]

Advertisement
Advertisement