Live Κίνηση
Περισσότερα
PEUGEOT 308 2022

To Peugeot 308 αρέσει πολύ και στις γυναίκες!

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Peugeot 308 αρέσει πολύ και στις γυναίκες!

PEUGEOT 308 2022

To Peugeot 308 αρέσει πολύ και στις γυναίκες!

PEUGEOT 308 2022

Ο νικητής του WWCOTY ανακοινώθηκε εδώ και λίγο καιρό στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Το Peugeot 308 κέρδισε πανηγυρικά τον τίτλο. Γιατί όμως το λατρεύει τόσο το “όμορφο φύλο;”

Advertisement
Advertisement

Η αγάπη αυτή του γυναικείου φύλου προς το νέο Peugeot 308, σαφώς και δεν αποτέλεσε έναν απλό πλατωνικό έρωτα, αλλά πολύ περισσότερο μεταφράστηκε σε μια έμπρακτη επιβράβευση.

Συνολικά 65 μοντέλα οδηγήθηκαν από τις γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου κατά τη διαδικασία αξιολόγησης. Ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας είχε ως αποτέλεσμα το καλύτερο αυτοκίνητο από κάθε κατηγορία, με το Peugeot 308 να κερδίζει μεταξύ άλλων και τον τίτλο του Καλύτερου Αστικού Όχήματος.

Ο δεύτερος και καθοριστικός γύρος της γυναικείας ψηφοφορίας ήταν τελικά εκείνος που κατέληξε στον συνολικό νικητή, με το αναβαθμισμένο γαλλικό hatchback, το νέο 308, να κερδίζει τελικά τον τίτλο.

Advertisement
Advertisement

Η Marta Garcia, εκτελεστική πρόεδρος του WWCOTY, είπε ότι τα αποτελέσματα της φετινής ψηφοφορίας προκάλεσαν τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό, γυναικείο ή μη. Η επιτροπή επαίνεσε τη δυναμική οδήγησης, τις επιδόσεις, την άνεση και τη σχεδίαση του νέου Peugeot 308. προτού του απονείμουν το πολύτιμο στέμμα.

Το νέο 308 πέραν του ότι έκανε premium στροφή, διατίθεται σε μια πλήρη γκάμα επιλογών, με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και PHEV, ενώ η Peugeot επιβεβαίωσε την παραγωγή μίας πλήρως ηλεκτρικής έκδοσης.

Advertisement

Το νέο 308 είναι διαθέσιμο σε αμάξωμα hatchback και station wagon, ενώ και τα δύο βασίζονται στην πλατφόρμα Stellantis EMP2, γνωστή για την ικανότητά της να φιλοξενήσει τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας του ομίλου.

Έτσι, μετά από δύο γενιές, 7 εκατομμύρια αντίτυπα και αρκετούς τίτλους στο παγκόσμιο στερέωμα, το Peugeot 308 επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερους στόχους ευελπιστώντας να καταλάβει πωλήσεις ακόμη και από το premium κομμάτι της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Advertisement

Δεδομένο είναι πως αυτός ο λέοντας προκαλεί έντονα συναισθήματα και, σύμφωνα τουλάχιστον με τους Γάλλους, προορίζεται δικαίως για πολύ μεγάλα πράγματα. Σίγουρα η προσωπικότητα του νέου 308 αποτελεί λίρα 100…

Δεν είναι δα και λίγο να τα βάζεις στα ίσια με τους Γερμανούς και τα ακριβότερα μοντέλα τους, και επίσης να φιλοδοξείς να κοιτάξεις κατάματα ακόμα και τα premium μοντέλα με ιδιαίτερες αξιώσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες εκδόσεις του νέου Peugeot 308 ξεχωρίζουν;
To νέο Peugeot 308 σας “βάζει στην πρίζα”
Peugeot 308: Mεγάλες διακρίσεις για το Ελληνικό Car of The Year 2022