Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot 3008 2021

Μοναδική εμπειρία i-Cockpit στο νέο Peugeot 3008

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδική εμπειρία i-Cockpit στο νέο Peugeot 3008

Peugeot 3008 2021

Μοναδική εμπειρία i-Cockpit στο νέο Peugeot 3008

Peugeot 3008 2021

To ανασχεδιασμένο i-Cockpit, σύμβολο της μάρκας και ένα από τα βασικά στοιχεία του DNA της, καθιστούν την οδηγική εμπειρία στο νέο Peugeot 3008 απλή και διαισθητική.

Advertisement
Advertisement

Το ευχάριστο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου έχει άμεση ανταπόκριση και στην ψυχολογία των επιβατών και πιο συγκεκριμένα στον οδηγό. Το i-Cockpit είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου design και προηγμένης τεχνολογίας, κάτι που μόνο η Peugeot έχει λανσάρει. Φυσικά το νέο Peugeot 3008 διαθέτει μια αναβαθμισμένη βεριόν του i-Cockpit.

Το τιμόνι μικρής διαμέτρου με το χαρακτηριστικό επίπεδο σχήμα, στο άνω και κάτω μέρος και ενσωματωμένα χειριστήρια, προσφέρει καλύτερη αίσθηση οδήγησης, μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολότερους χειρισμούς.

Η νέα κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών είναι υψηλής ευκρίνειας και τεχνολογίας Multifunction.

Advertisement
Advertisement

Στη κεντρική κονσόλα μια σειρά από επτά κομψά «πλήκτρα πιάνου» από χρώμιο, επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες άνεσης, όπως ραδιόφωνο, κλιματισμός, 3D Navigation, ρυθμίσεις οχήματος, τηλέφωνο και εφαρμογές smartphone.

Ο υπερυψωμένος πίνακας οργάνων, ο οποίος είναι πλήρως προσαρμόσιμος και διαμορφώσιμος, διαθέτει νέο ψηφιακό πάνελ 12,3 ιντσών με τεχνολογία «Normally Black» για απόδοση υψηλής ευκρίνειας και ακόμα καλύτερη αναγνωσιμότητα.

Advertisement

Στην Plug-In υβριδική έκδοση, το Peugeot i-Cockpit ενσωματώνει ένα πλήρως προσαρμοσμένο μενού λειτουργιών που περιλαμβάνει :

Advertisement

• To Drive Mode: Electric, Hybrid, Sport, 4WD (αποκλειστικά στο HYBRID4)

• Την ισχύ της μπαταρίας και την ηλεκτρική αυτονομία

• Τη στάθμη του καυσίμου

Advertisement

• Τον μετρητή ισχύος: Παρουσιάζει τη χρήση ενέργειας ως εξής: 

ECO: εξοικονόμηση ενέργειας
POWER: μέγιστη ισχύς, δυναμικές επιδόσεις
CHARGE: φάση & επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας καθώς και την εκκίνηση του κινητήρα βενζίνης.

Παράλληλα, η Peugeot προσφέρει:

Connected Navigation
Το Peugeot Connect σας παρέχει πρόσβαση στο πακέτο των συνδεδεμένων υπηρεσιών με το Connected Navigation Pack, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και των ζωνών κινδύνου από τις υπηρεσίες TomTom.

Mirror Screen
Με τη λειτουργία Mirror Screen, μπορείτε να απολαύσετε τις εφαρμογές του smartphone σας που είναι συμβατό με το Apple CarPlay™ ή το Android Auto™ ή το Mirror Link στην οθόνη αφής και να παραμένετε πάντα συνδεδεμένοι χάρη στην περιοχή ασύρματης φόρτισηςi που υπάρχει για να φιλοξενεί το smartphone σας στο μπροστινό μέρος της κονσόλας. Οι πίσω επιβάτες έχουν δύο υποδοχές φόρτισης USB για τις φορητές τους συσκευές.

Ηχοσύστημα FOCAL
Το σύστημα FOCAL Hi-Fi στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τα καλύμματα του κεντρικού ηχείου και των tweeter είναι απόχρωσης “Bronze Belem” και το Subwoofer βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού δεν επιβαρύνει τον χώρο αποσκευών.