Live Κίνηση
Περισσότερα
PEUGEOT 2021-1

Peugeot: Κορυφαία ηλεκτροκίνηση και πρωτοποριακές after sales υπηρεσίες

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Κορυφαία ηλεκτροκίνηση και πρωτοποριακές after sales υπηρεσίες

PEUGEOT 2021-1

Peugeot: Κορυφαία ηλεκτροκίνηση και πρωτοποριακές after sales υπηρεσίες

PEUGEOT 2021-1

Η άφιξη της ηλεκτροκίνησης βρίσκει την Peugeot με μία πλήρη γκάμα μοντέλων με μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης και premium ποιότητας, κάτι που η ελληνική αντιπροσωπεία υποστηρίζει ακόμα περισσότερο με τα σημαντικά πακέτα υποστήριξης του πελάτη και του αυτοκινήτου και μετά την πώληση.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ήδη να έχουμε μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και στα νέα ήθη που αυτή φέρνει στην καθημερινή επαφή του οδηγού με το όχημά του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να υπάρχουν οι ανάγκες για υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Peugeot η οποία παρέχει ένα πληθωρικό σύνολο από υπηρεσίες και παροχές έτσι ώστε ο σύγχρονος αγοραστής να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή του σε βάθος χρόνου.

Πρόκειται για μία εταιρική φιλοσοφία που δικαιώνει και στην πράξη τον τίτλο του premium κατασκευαστή που έχει κερδίσει επάξια η Peugeot τα τελευταία χρόνια και τον οποίο υποστηρίζει όχι μόνο με τα εξαιρετικής ποιότητας και τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητά της, αλλά και με την στήριξη του πελάτη και στο επίπεδο του after sales.

Για το ηλεκτρικό της υπόβαθρο η εταιρία έχει φροντίσει να επιλέξει ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σήμερα από πλευράς διαθέσιμης τεχνολογίας. Εφοδιάζει τα αυτοκίνητά της με εξελιγμένους ηλεκτροκινητήρες αλλά και με συστοιχίες μπαταριών ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς, οι οποίες είναι σχεδιασμένες και τοποθετημένες πάνω στο πλαίσιο με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του χώρου αλλά και να εξασφαλίζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Χαρακτηριστικό της τεράστιας εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλει η Peugeot τα ηλεκτρικά υποσυστήματα των αυτοκινήτων της είναι ότι προσφέρει εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων για το 70% της ενεργειακής της χωρητικότητας.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηλεκτρικά Peugeot και τις υπηρεσίες after sales μπορείτε να βρείτε εδώ

Aυτοκίνητα όπως τα μοναδικά e-208 και e-2008 με το αμιγώς ηλεκτρικό υπόβαθρο, αναδεικνύουν με τον πιο ιδανικό τρόπο τις χάρες της ηλεκτροκίνησης, εξασφαλίζοντας οικονομική αλλά και οικολογική κίνηση με ελάχιστο κόστος και μηδενικούς ρύπους, απίστευτες επιδόσεις και οδηγική ευχαρίστηση που μόνο ένα ηλεκτρικό όχημα μπορεί να προσφέρει. Ακόμα πιο αναβαθμισμένη είναι και η αίσθηση από το plug-in υβριδικό 3008 Hybrid, το οποίο αποτελεί την επιτομή της premium στροφής της Peugeot, με ένα κορυφαίας αισθητικής και πρακτικότητας αμάξωμα, μοναδικό οδηγικό χαρακτήρα και επιδόσεις που ιδίως στην μεγάλη έκδοση των 300 ίππων και με τετρακίνηση είναι ικανό να σταθεί απέναντι και σε καθαρόαιμα σπορ μοντέλα. Αλλά και τα επαγγελματικά της, η Peugeot έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα εξηλεκτρισμού όλης της γκάμας της, με το e-Expert να είναι η πιο ταιριαστή για την χώρα μας πρόταση, κυρίως λόγω της πολύ έξυπνης έκδοσης Compact. To ηλεκτρικό e-Expert συνδυάζει την κορυφαία πρακτικότητα και τις μεγάλες μεταφορικές ικανότητες με ένα ηλεκτρικό υπόβαθρο που κάνει πιο ξεκούραστη την ζωή του επαγγελματία στο δύσκολο αστικό μεταφορικό του έργο, ενώ και η μεγάλη αυτονομία επιτρέπει την απρόσκοπτη κίνηση χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Advertisement

Όμως η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot δεν μένει μόνο στην κορυφαία γκάμα των μοντέλων της, αλλά στέκει δίπλα στον πελάτη και μετά την αγορά. Και διαθέτει μία “ομπρέλα” προστασίας και φροντίδας με προνομιακά πακέτα υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την άριστη συντήρηση των οχημάτων της στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της εταιρίας. Από τις υπηρεσίες αυτές ξεχωρίζουν οι:

Advertisement

Online booking: Μέσα από το Peugeot.gr, μπορεί ο οδηγός να βρει εύκολα και γρήγορα, και να προγραμματίσει ραντεβού για τη συντήρηση του οχήματός του. Επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που επιθυμεί, καθώς επίσης, την ημερομηνία και ώρα που τον εξυπηρετεί!

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηλεκτρικά Peugeot και τις υπηρεσίες after sales μπορείτε να βρείτε εδώ

Pick-up and delivery: Η Peugeot δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η συντήρηση του οχήματός , χωρίς να απομακρυνθεί ο ιδιοκτήτης του από τον χώρο του. Η παραλαβή και η επιστροφή του αυτοκινήτου, πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με την όλη διαδικασία να γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης ενδέχεται να περιλαμβάνει χρέωση, αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.

Advertisement

Αυτοκίνητο αντικατάστασης: Η Peugeot φροντίζει για την κινητικότητα των πελατών της. Για τον λόγο αυτό και κατόπιν συνεννόησης με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που θα αναλάβει την επισκευή ή την φανοποιεία του αυτοκινήτου, και προσφέρει την δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου αντικατάστασης μέχρι το πέρας των εργασιών του οχήματος.

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει ένας Προ-Έλεγχος ΚΤΕΟ για όσους θέλουν να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διενέργεια ελέγχου ΚΤΕΟ, καθώς και το επιπρόσθετο κόστος αν απαιτηθεί νέος έλεγχος. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται λεπτομερής επιθεώρησης του αυτοκινήτου, δωρεάν εκτίμηση τυχόν επισκευών που απαιτούνται για να περάσει τον έλεγχο του ΚΤΕΟ ενώ σε περίπτωση που το όχημά δεν εγκριθεί από το ΚΤΕΟ, παρά τον προκαταρκτικό έλεγχο, η Peugeot επωμίζεται το πρόσθετο κόστος του επανελέγχου!

Η αναστάτωση που έφερε στις ζωές μας η πανδημία, δημιούργησε την ανάγκη για μία νέα προσέγγιση και σε ότι αφορά την διαχείριση του αυτοκινήτου από πλευράς υγιεινής. Το πρόγραμμα 3-PLUS είναι η απάντηση της Peugeot σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα, με μία μοναδική διαδικασία τριπλής φροντίδας η οποία περιλαμβάνει:

Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού: Συνδυάζεται με έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηλεκτρικά Peugeot και τις υπηρεσίες after sales μπορείτε να βρείτε εδώ

Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων: Αφορά έλεγχο ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας, της οποίας ο έλεγχος καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά, βοηθώντας στον έγκαιρο εντοπισμό προβλημάτων, ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια κοστοβόρα επισκευή.

Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση: Η απολύμανση του αυτοκινήτου, αποτελεί πλέον μια υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παροχές:

Ανταλλακτικά ανασκευής Peugeot: Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, η γαλλική μάρκα διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα ανταλλακτικά ανακατασκευής PEUGEOT. Μια οικονομική και πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου!

Service GO με 135 ευρώ και Δωρεάν 1 χρόνο Οδική Βοήθεια: Πρόκειται για ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω, να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Service Ecoexpert με 59 ευρώ και Δωρεάν 1 χρόνο Οδική Βοήθεια: Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους, το οποίο μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT να πραγματοποιήσουν ένα γρήγορο αλλά πολύ περιεκτικό Service στο αυτοκίνητό τους.

Εκτός όλων των παραπάνω σταθερών υπηρεσιών, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προσφέρει μία σειρά εργασιών δωρεάν ελέγχου ασφαλείας μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Οι έλεγχοι ασφαλείας είναι τρεις, με βάση τις ανάγκες του καθενός:

O Χάλκινος Έλεγχος ο οποίος προσφέρεται εντελώς δωρεάν, περιλαμβάνει την εποπτεία 25 σημείων, την συμπλήρωση 6 ζωτικών υγρών του αυτοκινήτου καθώς και την απολύμανση του οχήματος. Αφορά δε, όλους τους ενδιαφερόμενους που θα κλείσουν τον τεχνικό έλεγχο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Peugeot.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηλεκτρικά Peugeot και τις υπηρεσίες after sales μπορείτε να βρείτε εδώ

O Ασημένιος Έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις παροχές του χάλκινου και επιπρόσθετα την αντικατάσταση των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων και υγρό πλυστικής συσκευής με κόστος 25 ευρώ.

O Χρυσός Έλεγχος, περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον την απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, με συνολικό κόστος 40 ευρώ.

Tα 25 σημεία ελέγχου είναι τα εξής:

Φανοί / Ηλεκτρικά: Έλεγχος εξωτερικών φανών – λειτουργία και ασφάλεια, Έλεγχος εσωτερικών φανών – λειτουργία, Έλεγχος κόρνας, Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων και πλυστικής συσκευής, Έλεγχος Καλοριφέρ και κλιματισμού

Εξωτερικά/ Εσωτερικά: Έλεγχος πεντάλ φρένου / Αίσθηση, Έλεγχος συμπλέκτη / λειτουργία σασμάν, Έλεγχος κινητήρα λειτουργία / καυσαέρια, Έλεγχος κρυστάλλων / καθρεπτών, Έλεγχος ζωνών ασφάλειας – λειτουργία

Κάτω από το καπό: Έλεγχος στάθμης υγρών, λάδια – αντιψυκτικό – υγρό υαλοκαθαριστήρων – υδραυλικού τιμονιού – υδραυλικού συμπλέκτη, συμπλήρωση στη σωστή στάθμη μέχρι 0,5 lt συνολικά), Έλεγχος διαρροής υγρών – λαδιών / νερού, Έλεγχος μπαταρίας με διαγνωστικό tester – κύκλωμα φόρτισης Έλεγχος ιμάντων αξεσουάρ

Κάτω από το όχημα: Έλεγχος εξάτμισης / καταλύτη, Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης / ανάρτησης, Έλεγχος ημιαξονίων / φούσκες Έλεγχος διαρροών

Φρένα/Άκρα: Έλεγχος υγρών φρένων, Έλεγχος τρόμπας φρένων / servo, Έλεγχος φθοράς – Τακάκια / σιαγόνες, Έλεγχος Δίσκων / ταμπούρων φρένων, Έλεγχος σωληνώσεων φρένων / ντίζες χειρόφρενου/ ρουλεμάν τροχών

Τροχοί/Ελαστικά: Έλεγχος ελαστικών – κατάσταση / πίεση, Έλεγχος ρεζέρβας – κιτ πλήρωσης αέρα

Οι έλεγχοι After Sales της Peugeot ισχύουν έως τις 30/06/2021 σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηλεκτρικά Peugeot και τις υπηρεσίες after sales μπορείτε να βρείτε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-2008: Ο πρωταθλητής μπαίνει στην… πρίζα
Peugeot Electric: Τα σημαντικά πλεονεκτήματα της αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Peugeot e-208: Η οδηγική απόλαυση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης