Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το νέο Mazda 2 στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Mazda 2 στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Mazda 2 στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda ανακοίνωσε τις τιμές και τον εξοπλισμό του ανανεωμένου Mazda 2, το λανσάρισμα του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Tο Mazda 2, το μικρότερο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας, ανανεώθηκε σε πολλά σημεία της υπόστασής του, όντας πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Ανάμεσα στις αναβαθμίσεις του ξεχωρίζουμε το «φρεσκάρισμα» στο αμάξωμα, τα νέα καθίσματα, αλλά και τις αναβαθμίσεις στα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Οδηγούμε το νέο Mazda 2

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το ανανεωμένο Mazda 2 απέκτησε και το νέο, Mazda M Hybrid «ήπια» υβριδικό σύστημα της εταιρείας, το οποίο συνδυάζει τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα SkyActiv-G (90 PS) με μια μικρή μπαταρία, βοηθώντας τον μεταξύ άλλων να μειώσει ρύπους και κατανάλωση καυσίμου.

Εξοπλιστικά, η Mazda προσφέρει το Mazda 2 σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Challenge, Takumi, Takumi Plus), με το πρώτο να έχει περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού από το ό,τι στην αντίστοιχη αρχική έκδοση του προ-ανανέωσης μοντέλου.

Advertisement

Ειδικότερα, ανάμεσα στα στοιχεία που περιλαμβάνει η έκδοση Challenge, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων Σύστημα Ελέγχου της πρόσφυσης, Hill Launch Assist, 6 αερόσακοι, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ηχοσύστημα, air condition, cruise control, δερμάτινο τιμόνι και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.

Τιμολογιακά, το κόστος του Mazda 2 1.5 mHybrid Challenge είναι 14.509 ευρώ. Για την επόμενη έκδοση εξοπλισμού Takumi (επιπλέον μεταξύ άλλων, αυτόματος κλιματισμός, πίσω αισθητήρες πάρκινγκ, φιμέ κρύσταλλα, αισθητήρες φώτων και βροχής, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.) η τιμή είναι 16.235 ευρώ, ενώ το πιο πλούσιο Takumi Plus κοστίζει 16.997 ευρώ.

Advertisement