Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Τα ελαστικά Nexen στις Porsche Panamera

Ελλάδα 7:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ελαστικά Nexen στις Porsche Panamera

ΑΓΟΡΑ

Τα ελαστικά Nexen στις Porsche Panamera

ΑΓΟΡΑ

H επιτυχία της Nexen Tire στις συνεργασίες προμήθειας και κατασκευής ελαστικών Πρώτης Τοποθέτησης συνεχίζεται. Από τώρα και στο εξής η Nexen Tire θα εφοδιάζει την Porsche Panamera δεύτερης γενιάς με ελαστικά «N ‘ FERA Sport Premium UHP».

Advertisement
Advertisement

Αξιοποιώντας την Πρώτη Τοποθέτηση στην Porsche, η Nexen Tire σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια σειρά από διαφημιστικές καμπάνιες για να δυναμώσει την εικόνα της μάρκας.

 

Η Nexen Tire θα κατασκευάσει ελαστικά στις διαστάσεις 265/45R19 105Y XL και 295/40R19 108Y XL, τα οποία ταιριάζουν τέλεια στις εξαιρετικές επιδόσεις του αυτοκινήτου στις πολύ υψηλές ταχύτητες σε όλες τις επιφάνειες.

Advertisement
Advertisement

Το N ‘ FERA Sport έχει αναγνωριστεί για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά ειδικού της Ευρώπης όπως το AUTOBILD, ADAC Motorwelt (Germany), TCS (Switzerland), και το OAMTC’s Auto Touring (Austria) στις δοκιμές που κάνουν, κερδίζοντας ισχυρές προτιμήσεις και εξαιρετικά σχόλια. Το κορυφαίο ελαστικό έχει επίσης κερδίσει το μεγάλο βραβείο στην κατηγορία προϊοντικής σχεδίασης του διαγωνισμού Red Dot Design Awards 2020.

H Nexen Tire εκτιμά ότι αυτό το επόμενο βήμα, θα την κάνει να καθιερωθεί ως μια εταιρία παγκόσμιας κλάσης με γνώμονα την τεχνολογική και σχεδιαστική τελειότητα καθώς επίσης και την αφοσίωσή προς τους τελικούς καταναλωτές και την καθημερινή τους μετακίνηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα πανίσχυρο Dodge Challenger έτοιμο για αγώνα drag
Κάθε πότε αλλάζουμε ελαστικά στο αυτοκίνητο;
Θερινά ελαστικά: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για τους οποίους τα προτιμούμε

Advertisement