Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Θερινά ελαστικά: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για τους οποίους τα προτιμούμε

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θερινά ελαστικά: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για τους οποίους τα προτιμούμε

Car Gadget

Θερινά ελαστικά: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για τους οποίους τα προτιμούμε

Car Gadget

Θερινά ελαστικά, η no1 επιλογή κάθε οδηγού παγκοσμίως. Ειδικά μάλιστα στη χώρα μας, κυριαρχούν εμπορικά κατά κράτος έναντι οποιουδήποτε άλλου τύπου ελαστικού.

Advertisement
Advertisement

Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους τα προτιμούμε χωρίς δεύτερη σκέψη; Την απάντηση δίνει η εταιρεία ελαστικών Nexen.

«Κουμπώνουν» τέλεια στο θερμό κλίμα της Ελλάδας

Τα θερινά ελαστικά είναι σχεδιασμένα για ζεστά καλοκαίρια και ήπιους χειμώνες, όπως ακριβώς οι εποχές στις χώρες της Μεσογείου. Με τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα να κυμαίνονται συνήθως άνω των 7°C, ακόμα και κατά την διάρκεια του χειμώνα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για το μέσο οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Προσφέρουν καλύτερο χειρισμό

Το μείγμα καουτσούκ που χρησιμοποιούν τα θερινά ελαστικά είναι μαλακότερο σε σύγκριση με τα χειμερινά ή τα ελαστικά τεσσάρων εποχών. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν πιο εύκολό χειρισμό στις στροφές, με ενισχυμένο κράτημα που κάνει την διαφορά, όπως στην περίπτωση των Ν Fera Primus, της νέας πρότασης της Nexen στη μεσαία κατηγορία ελαστικών.

Ανταποκρίνονται πιο άμεσα στις στροφές και τις υψηλές ταχύτητες

Advertisement

Τα θερινά ελαστικά ξεχωρίζουν για την απόκρισή τους, προσφέροντας γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης και με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Η σημασία της απόκρισης είναι ακόμα πιο σημαντική στις στροφές οι οποίες παίρνονται με υψηλές ταχύτητες. Για τους λάτρεις των υπερυψηλών επιδόσεων, τα Nexen N Fera Sport αποτελούν εξαιρετική επιλογή, καθώς προσφέρουν ένα από τα κορυφαία κρατήματα και φρεναρίσματα απ’ όλα τα ελαστικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Σημειώνουν ικανοποιητικές επιδόσεις ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα

Advertisement

Ποιος είπε ότι τα θερινά ελαστικά δε μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο οδοστρώματος; Οι επιδόσεις τους μάλιστα μπορούν να βελτιωθούν ανάλογα με τα υλικά ή τον σχεδιασμό τους. Επιλέγοντας τα Nexen Ν Blue HD Plus ο οδηγός μπορεί να κινηθεί με άνεση και κυρίως ασφάλεια ακόμα και σε συνθήκες βροχής ή υδρολίσθησης.

Εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Όλα τα ελαστικά Nexen έχουν αναπτυχθεί στο Κέντρο R&D της εταιρείας με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου συνδυασμού απόδοσης και οικονομίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Nexen en Blue Eco που εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πέλματος.

Advertisement

 Τα θερινά ελαστικά Nexen που ξεχωρίζουν με την ποιότητα κατασκευής τους

Δεν είναι μόνο ο τύπος ελαστικών που ασκεί άμεση επιρροή στην οδική μας ασφάλεια. Η ποιότητα και η αξιοπιστία του κατασκευαστή αποτελούν εξίσου βασικούς λόγους για τους οποίους τα επιλέγουμε. Η Nexen διασφαλίζει την άριστη ποιότητά τους μέσα από εκτενείς ελέγχους και αυστηρές προδιαγραφές σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους.

H νέα γκάμα θερινών ελαστικών Nexen

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τα ελαστικά του οχήματός σας με νέα; Η NEXEN προσφέρει καινοτόμες και value for money προτάσεις που συνδυάζουν ποιότητα, επιδόσεις και οικονομία.

N Fera Sport, τα κορυφαία Nexen ελαστικά

Αυτή είναι η brand new πρόταση της Nexen στην κατηγορία των premium ελαστικών. Μάλιστα, διακρίθηκαν πρόσφατα από κορυφαίο γερμανικό περιοδικό, σημειώνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις στην σταθερότητα, στο φρενάρισμα και στην κατηγορία θορύβου.

N Fera Primus, η αξιόπιστη all around επιλογή

Τα νέα N Fera Primus αποτελούν την αξιόπιστη all around επιλογή στην κατηγορία των υψηλών επιδόσεων. Συνδυάζουν βελτιωμένες επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και βελτιωμένο κράτημα κατά την οδήγηση και εξαιρετική ασφάλεια.

Ν Blue HD Plus με εξαιρετική απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα

Πρόκειται για μία ακόμα κορυφαία πρόταση θερινών ελαστικών της εταιρείας, που έχει αναγνωριστεί για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο φρενάρισμα, το χειρισμό, καθώς και το βελτιωμένο της κράτημα σε συνθήκες βροχής και υδρολίσθησης.

N Blue Eco, τα ελαστικά που προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Χάρη στον ειδικό τους σχεδιασμό, εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πέλματος.

Το N Fera Ru1 τα ιδανικά θερινά ελαστικά για SUV & Crossover

Σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο οδηγού SUV

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:
Λύση για την προστασία του πλανήτη από τα ελαστικά των αυτοκινήτων
Ευρώπη: Αυτές είναι οι αλλαγές στα ελαστικά
Mήπως σου πούλησαν “ληγμένα” ελαστικά; Πώς γίνεται η απάτη;