Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το αθλητικό Toyota C-HR GR Sport (+τιμές)

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το αθλητικό Toyota C-HR GR Sport (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το αθλητικό Toyota C-HR GR Sport (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η σπορτίφ έκδοση του C-HR έχει πιο επιθετική εμφάνιση αλλά και βελτιστοποιημένα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης.

Advertisement
Advertisement

Την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά ξεκίνησε η «σπορτίφ» έκδοση του δημοφιλούς C-SUV της Toyota, C-HR.

Ο λόγος για την έκδοση εξοπλισμού “GR Sport” η οποία πέρα από κάποιες πιο επιθετικές στιλιστικές πινελιές, διακρίνεται και για τη βελτιστοποιημένη δυναμική της συμπεριφορά στο δρόμο.

Σχεδιαστικά, το μοντέλο κοσμείται από μια πληθώρα σκουρόχρωμων στοιχείων, σε μάσκα, ποδιές, προφυλακτήρα και στο περίβλημα των φωτιστικών σωμάτων, ενώ πιο… σκοτεινό και το λογότυπο της Toyota. Επιθετικότητα, παράλληλα, εκπέμπουν τόσο οι 19άρες ζάντες αλουμινίου, όσο και το λογότυπο “GR Sport” στο κάτω άκρο της πίσω θύρας. Η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται σε 9 δίχρωμους συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου χρώματος Dynamic Grey με μια μαύρη οροφή.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα κυριαρχεί το χρώμα “Cool Silver”,  τα καθίσματα προσφέρονται σε συνδυασμό Alcantara και δέρματος (ή αποκλειστικά με δέρμα), ενώ όμορφη πινελιά συνιστούν οι διακοσμητικές κόκκινες και γκρι ραφές.  Το τιμόνι φέρει το λογότυπο “GR Sport”, τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και οι κεντρικοί προβολείς είναι τύπου LED υψηλής φωτεινότητας.

Επεμβάσεις έχουν γίνει και για τη βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς του μοντέλου στο δρόμο, οι οποίες αποτυπώνονται στη βελτιστοποίηση του σύστηματος διεύθυνσης όπως και της ανάρτησης.

Advertisement

Αναφορικά με τη δέσμη συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, αυτή -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει: Κάμερα οπισθοπορείας, Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας με Έλεγχο Διεύθυνσης, Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας (Road Sign Assist – RSA), Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC).

Advertisement

Το Toyota C-HR GR Sport συνδυάζεται με τα υπάρχοντα υβριδικά κινητήρια σύνολα της μάρκας, ήτοι με τον 1.800 κ.ε.κ (122 PS) και τον 2.000 κ.εκ. (184 PS).

Στην πρώτη περίπτωση η τιμή εκκίνησης είναι 31.200 ευρώ, ενώ η ισχυρότερη έκδοση ξεκινά από 32.470 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Toyota: Επιβεβαιώνει τον διάδοχο του Aygo στην Ευρώπη
Πρώτες εικόνες από τις δοκιμές του νέου Toyota Aygo
Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του επόμενου Toyota Aygo