Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του επόμενου Toyota Aygo

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του επόμενου Toyota Aygo

ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του επόμενου Toyota Aygo

ΝΕΑ

Η Toyota ξεκίνησε τη χειμερινή φάση δοκιμών της επόμενης γενιάς Aygo, με ένα ακόμη πρωτότυπο του μικρού ιαπωνικού αυτοκινήτου πόλης. Τι άλλο μάθαμε;

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά ένα βαρύ καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εντοπίστηκε στη βόρεια Ευρώπη με λίγα πράγματα να είναι ευδιάκριτα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η άκρα μυστικότητα της Toyota για το μικρότερο αυτοκίνητό της καλά κρατεί…

Η οροφή από μουσαμά πιθανότατα θα είναι μια επιλογή στη γκάμα του νέου Aygo, όπως συμβαίνει δηλαδή και στην τρέχουσα γενιά, παρέχοντας εύκολα την εμπειρία ενός ανοιχτού αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό, το πρωτότυπο μας έδωσε επίσης μια πιο ξεκάθαρη ματιά στο επανασχεδιασμένο μπροστινό άκρο, το οποίο λαμβάνει ένα νέο σετ προβολέων με LED φλας. Ο προφυλακτήρας φαίνεται να έχει πολύ πιο καθαρό σχεδιασμό και εξακολουθεί να ενσωματώνει τις άνω και κάτω γρίλιες, οι οποίες φαίνεται να είναι ευρύτερες, ενώ, τα περιβλήματα των φανών ομίχλης έχουν λιγότερο έντονο αποτύπωμα.

Advertisement
Advertisement

Προχωρώντας στο προφίλ, μπορούμε να δούμε ότι το μπροστινό άκρο φαίνεται μακρύτερο και ότι η οροφή έχει πιο “τοξωτό” σχήμα. Τα πίσω φώτα διατηρούν την κατακόρυφη σχεδίαση, πλαισιώνοντας τη μικρή πίσω πόρτα και οι ανακλαστήρες στο νέο προφυλακτήρα είναι επίσης τοποθετημένοι κάθετα και πιο ψηλά αυτή τη φορά.

Οι μέχρι τώρα αναφορές αποκαλύπτουν έναν μικρό βενζινοκινητήρα που θα χρησιμοποιηθεί για την κίνηση του νέου Aygo. Μια υβριδική έκδοση, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει “το παρών” για πρώτη φορά στην ιστορία του μικρού ιαπωνικού αυτοκινήτου, ωστόσο, το νέο Aygo δεν θα έχει στη γκάμα του κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Advertisement

Το επερχόμενο city car της Toyota θα κατασκευαστεί στο ίδιο εργοστάσιο με τον προκάτοχό του, στην Τσεχία και λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του προς το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2022. Είδηση αποτελεί το γεγονός, πως τα αδέλφια του Aygo, τα Peugeot 108 και Citroen C1, δεν θα συνοδεύσουν αυτή τη φορά το μίνι της Toyota στη νέα γενιά του, όπως επιβεβαιώθηκε από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία το 2018.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πρώτες εικόνες από τις δοκιμές του νέου Toyota Aygo

Toyota Aygo με 99 ευρώ το μήνα

Advertisement

Toyota Aygo: Υβριδική η επόμενη γενιά