Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στη χώρα μας το Ford Puma ST των 200 ίππων (+τιμές)

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη χώρα μας το Ford Puma ST των 200 ίππων (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στη χώρα μας το Ford Puma ST των 200 ίππων (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το ισχυρό compact SUV της Ford προσφέρεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 0,99%.

Advertisement
Advertisement

Ελληνικό έδαφος πάτησαν τα πρώτα Ford Puma ST, όντα πλήρως διαθέσιμα στο αγοραστικό κοινό της χώρας μας. Το ισχυρό SUV, μάλιστα, προσφέρεται με 8 χρόνια εγγύηση και ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 0,99%.

To ισχυρότερο -προσώρας- Puma, με την κωδική ονομασία ST, τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα EcoBoost του 1,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 200 ps και 320 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 6,7 sec.

Ενσωματώνει ένα βελτιστοποιημένο πλαίσιο, που περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις για τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα, τις αντιστρεπτικές δοκούς και τα αμορτισέρ, ενώ διαθέτει κατά 25% ταχύτερη απόκριση στο σύστημα διεύθυνσης. Προαιρετικά  εξοπλίζεται με το μοναδικό στην κατηγορία του στην Ευρώπη διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που βελτιστοποιεί την ελκτική πρόσφυση των εμπρός τροχών προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στις στροφές και μείωση των φαινομένων υποστροφής.

Advertisement
Advertisement

Προσφέρει κορυφαίο χώρο αποσκευών (456 λτ.) με την υποστήριξη του MegaBox, το οποίο παρέχει έναν πρακτικό αποθηκευτικό χώρο 60 λτ. κάτω από το δάπεδο του πορτ-παγκάζ.

Σχεδιαστικά, το βλέμμα μαγνητίζουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι ζάντες των 19 ιντσών, όπως και οι επιθετικές γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμα. Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα σπορ καθίσματα της Recaro με ανάγλυφο το λογότυπο ‘ST’.

Advertisement

Η τιμή και το προνομιακό πακέτο

To ισχυρό Ford Puma ST είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμή 35.403 ευρώ. Παράλληλα, η Ford το καθιστά ακόμα πιο ελκυστική επιλογή προσφέροντας 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Αυτή με το προνομιακό  χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Bonus της Ford Finance με ιδιαίτερα χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής έως και 60 μήνες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Video: Το νέο Ford Kuga ST-Line μαγνητίζει τα βλέμματα

Advertisement

Ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford πουλάει το GT του

Δοκιμή: Ford Puma 1.0L EcoBoost 125 ps Auto