Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford πουλάει το GT του

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford πουλάει το GT του

ΝΕΑ

Ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford πουλάει το GT του

ΝΕΑ

Το συγκεκριμένο Ford GT είναι ένα μοντέλο του 2017, το οποίο ο Moray Callum το είχε παραγγείλει σε αυτό το Liquid Red Metallic χρώμα, με λευκό δέρμα στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Ένα ακόμα Ford GT εμφανίζεται στην αγορά μεταχειρισμένων, αν και αυτό που κάνει ιδιαίτερη τη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το ότι ανήκει στον αντιπρόεδρο σχεδιασμού της Ford.

Ο Callum διορίστηκε για να ηγηθεί της σχεδιαστικής ομάδας για το νέο Ford GT τον Ιανουάριο του 2014. Κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου του, επέλεξε το Liquid Red Metallic χρώμα και το πακέτο εσωτερικής επένδυσης που περιλαμβάνει λευκό δέρμα σε μέρη του ταμπλό και στα καθίσματα. Υπάρχουν πολλά Ford GT με έντονα χρώματα, αλλά πιστεύουμε ότι το Liquid Red Metallic ταιριάζει στις εκπληκτικές γραμμές του GT καλύτερα από τα περισσότερα άλλα χρώματα. Συνοδεύεται από γυαλιστερούς μαύρους τροχούς και ασημένιες δαγκάνες φρένων, καθώς και μερικά σημεία εμφανούς ανθρακονήματος, όπως το μπροστινό spoiler, οι πλευρικές «φούστες» και ο διαχύτης στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το GT του Callum ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα του 2017 και πωλείται μέσω της Canepa, η οποία σημειώνει ότι το αυτοκίνητο έχει «γράψει» μόλις 328 χιλιόμετρα. Ενώ τα περισσότερα μοντέλα του 2017 είχαν τιμή κοντά στα 500.000 δολάρια, τα μεταχειρισμένα έχουν φτάσει στις περισσότερες περιπτώσεις πάνω από το 1 εκατομμύριο δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι έχει αποδειχθεί πολύ καλή επένδυση για εκείνους που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε νούμερο- ρεκόρ για την πώληση του συγκεκριμένου που είναι πρακτικά καινούργιο. Θυμίζουμε πως το supercar της Ford τροφοδοτείται από ένα twin turbo EcoBoost V6 3,5 λίτρων που αποδίδει 650 ίππους.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H Ford γιορτάζει με δύο ειδικές εκδόσεις του GT

Ποια είναι τα best seller supercars σε όλο τον κόσμο; 

Advertisement

Το ιπτάμενο Ford F150 Raptor (VIDEO)