Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει η Toyota Corolla GR Sport στην Ελλάδα;

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο κοστίζει η Toyota Corolla GR Sport στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει η Toyota Corolla GR Sport στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Η σπορτίφ έκδοση εξοπλισμού GR Sport, εκτός από το C-HR «ντύνει» και την Corolla –  Ποια είναι η τιμή της στην Ελλάδα;

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το Toyota C-HR GR Sport, το δυναμικό εξοπλιστικό πακέτο «κοσμεί» εδώ και αρκετό καιρό και το μικρομεσαίο hatchback των Ιαπώνων, την Corolla.  

Η εν λόγω έκδοση προσφέρεται αποκλειστικά με τα υβριδικά κινητήρια σύνολα: Τον 1.800αρη των 122 PS και τον 2λιτρο των 183 PS –αμφότεροι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (e-CVT).

Σχεδιαστικά, σπορτίφ εικόνα δημιουργούν τα φιμέ κρύσταλλα του πίσω παρμπρίζ, η μαύρη απόχρωση σε αεροτομή, οροφή, διαχύτη, μπροστινό προφυλακτήρα και πλαίσιο παραθύρων, οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, αλλά και το λογότυπο “GR Sport” στη θύρα του πορτπαγκάζ.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό ενσωματώνεται σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2, με Bluetooth, DAB radio, 6 ηχεία και λειτουργία φωνητικών εντολών, ενώ ξεχωριστή νότα προσφέρουν –μεταξύ άλλων- οι κόκκινες ραφές στα σπορ καθίσματα και τον δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, όπως και οι πλακέτες GR Sport στο εσωτερικό των μαρσπιέ.

Όσον αφορά τη δέσμη τεχνολογιών που φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών, αυτή περιλαμβάνει: Σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας με Έλεγχο Διεύθυνσης, Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας (Road Sign Assist – RSA), Adaptive Cruise Control και Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC).

Advertisement

Η τιμή για την Corolla GR Sport με τον 1.800αρη ξεκινά από τις 25.030 ευρώ, ενώ για τη 2λιτρη έκδοση το κόστος απόκτησης ανέρχεται σε 29.380 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτό είναι το νέο, σπορ Toyota GR 86
Subaru και Toyota αποκαλύπτουν το νέο τους δημιούργημα. Σπορ μοντέλο ή ηλεκτρικό SUV;
Στην Ελλάδα το αθλητικό Toyota C-HR GR Sport (+τιμές)

 

 

Advertisement