Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Mazda MX-5: Χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του

Ελλάδα 19:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda MX-5: Χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του

ΑΓΟΡΑ

Mazda MX-5: Χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του

ΑΓΟΡΑ

Για τρία συνεχόμενα χρόνια, το θρυλικό MX-5, κυριαρχεί στις έρευνες κοινού των μεγαλύτερων αυτοκινητιστικών περιοδικών.

Advertisement
Advertisement

Το roadster της Mazda έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών, που συχνά επιλέγουν το αυτοκίνητο μεταξύ πολύ πιο ακριβών σπορ μοντέλων.

Το Mazda MX-5 παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού μεταξύ των roadsters και των κάμπριο. Αυτό αποδεικνύεται και από τις ψηφοφορίες των αναγνωστών των τριών μεγαλύτερων Γερμανικών αυτοκινητιστικών περιοδικών. Μάλιστα το roadster της Mazda κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία  «The Best Brands in all Classes 2021», στην κατηγορία ανοιχτών μοντέλων κάτω από 50.000 ευρώ.

Το Mazda MX-5 όχι μόνο αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά κορυφαίο στην κατηγορία τιμής, αλλά κατάκτησε και την πρώτη θέση συνολικά, για αυτή τη χρονιά. Στη συνολική βαθμολογία το roadster της Mazda βρέθηκε πολύ μπροστά από μοντέλα όπως το Audi A5 Cabriolet και το Ford Mustang Convertible.

Advertisement
Advertisement

Στη φετινή έρευνα έλαβαν μέρος πάνω από 60.000 αναγνώστες, αξιολογώντας 37 μάρκες σε 17 κατηγορίες. Το MX-5 είναι ο αδιαμφισβήτητος θρύλος της Mazda, γεγονός που αποδεικνύεται από το μακρύ κατάλογο των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων που έχει κατακτήσει στην κατηγορία του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: To νέο Mazda MX-5 σε ανανεώνει!
Ανανέωση για το Mazda MX-5 (+τιμές)
Mazda MX-5: Ένας σύγχρονος θρύλος