Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Κia Sportage hybrid: Χαμηλή κατανάλωση υψηλές επιδόσεις

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κia Sportage hybrid: Χαμηλή κατανάλωση υψηλές επιδόσεις

ΑΓΟΡΑ

Κia Sportage hybrid: Χαμηλή κατανάλωση υψηλές επιδόσεις

ΑΓΟΡΑ

Μία νέα εποχή για την αυτοκίνηση είναι γεγονός. Το νέο Kia Sportage 48V Hybrid είναι εδώ και φέρνει τα 48V Hybrid αυτοκίνητα στις ζωές μας.

Advertisement
Advertisement

Η υβριδική τεχνολογία του Kia  αναζωογονεί τον κινητήρα diesel, μειώνει την κατανάλωση / ρύπους και συμβάλει στην οικονομία κατανάλωσης καυσίμου. Σε τι διαφέρει όμως ένα 48V Hybrid σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο; Το Sportage 48V Hybrid έχει δύο πήγες ενέργειας που λειτουργούν ταυτόχρονα. Ένας κινητήρας diesel και ένας ηλεκτροκινητήρας με μία 48V μπαταρία. Κατά την οδήγηση, ο πετρελαιοκινητήρας αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον ηλεκτροκινητήρα να λειτουργεί βοηθητικά.

 

Advertisement
Advertisement

Το σχήμα ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της εμφάνισής του. Η «μάσκα» έχει λεπτομέρειες χρωμίου, προβολείς ομίχλης LED τύπου ICE-cube, πίσω φώτα LED, διπλή απόληξη εξάτμισης, ζάντες 19 ιντσών, αλλά και σπορ πινελιές από σκούρο σατινέ χρώμιο.

Στο εσωτερικό, οι λεπτομέρειες, όπως η μαύρη οροφή, τα δερμάτινα καθίσματα, το 3άκτινο τιμόνι δείχνουν το κάτι διαφορετικό. Στο ταμπλό, η έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών δεν κλέβει την παράσταση. Είναι ικανοποιητική στην πληροφόρηση ελέγχεται εύκολα, φροντίζει για άριστη συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto και διαθέτει εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορίας. Η προσθήκη της μπαταρίας στο πάτωμα του πορτμπαγκάζ δεν έχει κλέψει πολλά από τα λίτρα της χωρητικότητάς του. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 439 λίτρα.

Advertisement

Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει στάνταρ αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 19’’, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, καθώς και ένα πληρέστατο πακέτο τεχνολογιών ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Ανάμεσά τους το ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, η προειδοποίηση απόσπασης προσοχής του οδηγού, η προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης και η αναγνώριση ορίων ταχύτητας.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Νέα εποχή με το KIA Sportage 48V Hybrid

Kia Sportage: Εσωτερικό με εκπλήξεις

Advertisement

Kia Sportage SUV-Coupe: Με premium προσέγγιση