Live Κίνηση
Περισσότερα
Kia

Kia Sportage: Εσωτερικό με εκπλήξεις

Ελλάδα 3:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kia Sportage: Εσωτερικό με εκπλήξεις

Kia

Kia Sportage: Εσωτερικό με εκπλήξεις

Kia

Ένα από τα ατού του Sportage, όπως άλλωστε γενικά της νέας γενιάς των μοντέλων της Kia Motors, είναι το ραφιναρισμένο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Οι εκπλήξεις στο εσωτερικό του αφθονούν. Μαλακά στην αφή υλικά, high-end τελειώματα και προσοχή στη λεπτομέρεια, σας επιτρέπουν να νιώσετε και να δείτε τη διαφορά. Ακόμη και το νέο, εργονομικό ταμπλό, με καθαρά οδηγοκεντρικό σχεδιασμό – με τα πάντα ιδανικά τοποθετημένα για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή να τα δείτε με ευκολία. Έτσι μπορείτε να αφιερώσετε την πλήρη προσοχή σας στο δρόμο.

Η μέγιστη άνεση συναντά την κορυφαία ευχρηστία. Λεπτομέρειες σε σατινέ χρώμιο και υψηλής στιλπνότητας ένθετα στις σωστές θέσεις, αφήνουν μιαν αξέχαστη εντύπωση.

Οτιδήποτε άλλο εκτός από περιορισμένο εσωτερικά, το Kia Sportage προσφέρει για εσάς και όλους τους συνεπιβάτες σας μια ιδιαίτερα άνετη εμπειρία μετακίνησης. Με τη μοναδικά διαμορφωμένη καμπίνα, τις ευρύχωρες διαστάσεις, τα ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και πολλά ακόμη, θα βρείτε το εσωτερικό του εκπληκτικά ευρύχωρο κι ευέλικτο. Για ένα απολαυστικό ταξίδι – ακόμα και αν έχετε ένα πλήθος τριγύρω σας.

Advertisement
Advertisement