Live Κίνηση
Περισσότερα
Kia

Νέα εποχή με το KIA Sportage 48V Hybrid

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα εποχή με το KIA Sportage 48V Hybrid

Kia

Νέα εποχή με το KIA Sportage 48V Hybrid

Kia

Μία νέα εποχή για την Kia Motors είναι γεγονός, καθώς το νέο KIA Sportage 48V Hybrid είναι εδώ και φέρνει τα 48V Hybrid αυτοκίνητα στις ζωές μας.

Advertisement
Advertisement

Η εξίσωση σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι απλή και αποδοτική: 1.6 Diesel + 48V Hybrid = Διπλή Οικονομία!

Σε τι διαφέρει όμως ένα 48V Hybrid σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο; Το Sportage 48V Hybrid έχει δύο πήγες ενέργειας που λειτουργούν ταυτόχρονα. Ένας κινητήρας diesel και ένας ηλεκτροκινητήρας με μία 48V μπαταρία. Κατά την οδήγηση, ο πετρελαιοκινητήρας αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον ηλεκτροκινητήρα να λειτουργεί βοηθητικά.

Γνωρίστε τον εντυπωσιακό, αποδοτικό, πρωτοποριακής τεχνολογίας και υβριδικού χαρακτήρα κινητήρα 1.6lt Diesel 48V του νέου KIA Sportage 48V Hybrid. Σχεδιασμένος για να κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη, προσφέρει οδήγηση με χαμηλή εκπομπή ρύπων χωρίς την απαίτηση για φόρτιση από εξωτερική πηγή.

Advertisement
Advertisement

Η νέα υβριδική τεχνολογία της KIA ενσωματώνει μία μικρών διαστάσεων μπαταρία ιόντων λιθίου, καθώς και μια υβριδική μονάδα εκκινητήρα/γεννήτριας (MHSG). Αυτή συνδέεται με τον στρόφαλο του κινητήρα πετρελαίου και προσφέρει υποβοήθηση όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει, κάνοντας τη δουλειά του βασικού κινητήρα ευκολότερη. Η βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, μου μπορεί να φτάσει μέχρι 10%, μεταφράζεται σε λιγότερα έξοδα για καύσιμα.