Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kia Sportage SUV-Coupe: Με premium προσέγγιση

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kia Sportage SUV-Coupe: Με premium προσέγγιση

ΝΕΑ

Kia Sportage SUV-Coupe: Με premium προσέγγιση

ΝΕΑ

Τα περισσότερα μοντέλα SUV Coupe θεωρούνται premium προϊόντα και τα συναντάμε στην γκάμα της BMW, Mercedes, Porsche και Lamborghini. Ωστόσο, έστω και σαν μελλοντικό ή υποθετικό μοντέλο η Kia τολμά κάτι τέτοιο με το Sportage.

Advertisement
Advertisement

 

Η Toyota με το C-HR έκανε την αρχή και περιμένουμε στη Ευρώπη τα: VW Atlas Cross Sport και το Renault Arkana. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ακριβό η BMW X4 και το Audi Q8 είναι οι λύσεις.

Advertisement
Advertisement

Τι θα γινόταν αν η Kia έκανε μία πρόταση για ένα Kia Sportage Coupe. Ο Kolesa το τόλμησε και παρουσίασε ένα υποθετικό μοντέλο ή καλύτερα μία εικόνα δημιουργημένη σε υπολογιστή (CGI Computer Gnerated Imagery) με κεκλιμένη οροφή και νέο σχεδιασμό στο πίσω μέρος.

Η σε στυλ ProCeed, πίσω πόρτα ταιριάζει στο Sportage, δίνοντάς του περισσότερη εμφάνιση σαν hatchback, παρά σαν SUV. Αλλά στο τέλος, αυτό είναι ακόμα ένα διαφορετικό στυλ αμαξώματος, το οποίο μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να περιμένουμε από την Kia είναι ένας πιο προοδευτικός σχεδιασμός για το Sportage της επόμενης γενιάς, το οποίο είναι ακόμα πολύ μακριά. Επιπλέον θα πρέπει, να διαθέτει ηλεκτροκίνηση και περισσότερες ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Ακόμα, δεδομένου ότι η αγορά φαίνεται να κινείται προς ολοένα και πιο διαφοροποιημένες προτάσεις μοντέλων, δεν θα μας κάνει εντύπωση η εξάπλωση των Coupe SUV.

Advertisement