Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η Τοτάλ Ελλάς στην έκθεση Agrothessaly 2019

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Τοτάλ Ελλάς στην έκθεση Agrothessaly 2019

Fleet Cars

Η Τοτάλ Ελλάς στην έκθεση Agrothessaly 2019

Fleet Cars

Η Τοτάλ Ελλάς, θυγατρική του Ομίλου Total, συμμετέχει στη 12η έκθεση Agrothessaly στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης) από την 28η Φεβρουαρίου μέχρι και την 3η Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

 

Η Agrothessaly είναι μια διεθνής έκθεση για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, φιλοξενώντας περισσότερους από 150 εκθέτες, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες. Η Τοτάλ Ελλάς λαμβάνει μέρος σε συνεργασία με τον τοπικό επίσημο συνεργάτη της, Γιώργο Παπαδόπουλο (ALS – Auto Lubricants Supplier), με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της, αποκλειστικά σχεδιασμένη για γεωργικά μηχανήματα.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της (Υπόστεγο Β, stand 44), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα πολυλειτουργικά λάδια (Multagri) και τα εξειδικευμένα προϊόντα για κινητήρες (Tractagri) και συστήματα μεταδόσεων (Dynatrans, Transmission), καθώς και λιπαντικά που ευνοούν την εξοικονόμηση καυσίμου (Tractagri FE).

Τα λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου και τα Bio λιπαντικά έρχονται να απαντήσουν στην ανάγκη της γεωργικής δραστηριότητας που συνεχώς απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Τα προϊόντα σχεδιάζονται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Total και είναι γνωστά για την καινοτομία, την απόδοσή τους και τη μέγιστη προστασία του εξοπλισμού. Αναγνωρισμένα από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, προτιμώνται από τους περισσότερους εξ αυτών τόσο για το εργοστασιακό γέμισμα, όσο και για τη συντήρηση και χρήση μετά την πώληση.

Advertisement