Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Audi for business: Ιδανική επιλογή για τους εταιρικούς πελάτες

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi for business: Ιδανική επιλογή για τους εταιρικούς πελάτες

ΑΓΟΡΑ

Audi for business: Ιδανική επιλογή για τους εταιρικούς πελάτες

ΑΓΟΡΑ

To πρόγραμμα Audi for Business είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για αγορά νέων εταιρικών Audi, που σχεδιάστηκε για να παρέχει την εξυπηρέτηση που ταιριάζει σε κάθε εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Ποιότητα και τεχνολογική υπεροχή Audi χωρίς επιβάρυνση και άγχος για την συντήρηση και τις υποχρεώσεις της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου.

Η Audi, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των εταιρικών πελατών, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις απόκτησης premium εταιρικού αυτοκινήτου στις χαμηλότερες φορολογικές κλίμακες Λιανικής Τιμής προ Φόρων (ΛΤπΦ) και σας προτείνει την ιδανική επιλογή.

Το όνομα της Audi είναι συνώνυμο με τις νέες τεχνολογίες και την ποιότητα. Οι εκδόσεις Business είναι ιδανικές για στελέχη που δικαιούνται εταιρικό αυτοκίνητο. Προσφέρουν ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση, σε ειδικά μελετημένους συνδυασμούς, ώστε τα μοντέλα να μην υπερβαίνουν τα -ανά κατηγορία- προκαθορισμένα όρια χρήσης εταιρικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα του προγράμματος Audi for Business και απολαύστε υψηλή ποιότητα, πλούσιο εξοπλισμό, επιδόσεις και τεχνολογία που μόνο η Audi μπορεί να προσφέρει.

Αυτοκίνητα Audi με βασική τιμή προ φόρων <17.000 ευρώ: Audi Q2 Business 30 TDI, Νέο A3 Sportback 30 TFSI και Audi Q2 30 TFSI

Advertisement

Αυτοκίνητα Audi με βασική τιμή προ φόρων <20.000 ευρώ: Νέο A3 Sportback 30 TFSI MHEV S-tronic, Audi Q2 Business 30 TDI S-tronic και Q3 35 TFSI

Αυτοκίνητα Audi με βασική τιμή προ φόρων <25.000 ευρώ: Νέο A3 Sportback 35 TFSI S-tronic, Audi Q3 Business 35 TDI S-tronic και Q3 Advanced 35 TFSI MHEV S-tronic

Advertisement

Η ιδανική επιλογή για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Το πρόγραμμα Audi for Business περιλαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες προσφέροντας διαφορετικές προτάσεις, προκειμένου η επιλογή του οχήματος να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

  • Παροχή αιτήματος test drive:

Κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο Εταιρικών Πωλήσεων της Audi, μπορείτε να οδηγήσετε το μοντέλο που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και το σύνολο των επιλογών.

  • Εταιρική ενημέρωση για την γκάμα μοντέλων του προγράμματος Audi for Business:
Advertisement

Για την καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη και πιο άνετη εξυπηρέτησή σας, μπορούμε να οργανώσουμε την επίσκεψή μας στην έδρα της εταιρίας σας, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε διεξοδικά όλα τα μοντέλα του προγράμματος Audi for Business, να απαντήσουμε με ακρίβεια σε κάθε απορία και να συμβάλλουμε στο να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή.

Διαβάστε επίσης:

Audi Now: Αποκτήστε εύκολα νέο Audi

Το Audi TT με ακόμη πιο δυναμικό “λουκ”

Οδηγούμε το Audi RS Q8