Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται το «καυτό» Hyundai i20 N

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται το «καυτό» Hyundai i20 N

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται το «καυτό» Hyundai i20 N

ΝΕΑ

Η Hyundai μας προετοιμάζει δεόντως για το λανσάρισμα της κορυφαίας έκδοσης του νέου i20, υπό την καθοδήγηση του N Division.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής έχει βρεθεί στο κέντρο των δημοσιευμάτων του ειδικού Τύπου, καθώς το πρωτότυπο μοντέλο του νέου i20 N βρέθηκε αρκετές φορές στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, κάνοντας τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Τώρα ήρθε η ώρα των πρώτων teaser φωτογραφιών της συγκεκριμένης έκδοσης, οι οποίες με μία πρώτη ματιά δείχνουν τις ομοιότητες και την σχεδιαστική φιλοσοφία που έχει ακολουθήσει με το μεγαλύτερο i30 N. Κοιτώντας το εμπρός διακρίνουμε τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, καθώς και το σπλίτερ, βαμμένο σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης είναι εύκολα διακριτές οι κόκκινες δαγκάνες των εμπρός δισκόφρενων, οι 18 ιντσών ζάντες, τα πλαϊνά skirts και η τοποθετημένη στην οροφή πίσω αεροτομή. Στις φωτογραφίες παρατηρούμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι βαμμένο στον χαρακτηριστικό μπλε χρωματισμό Performance Blue, ο οποίος μας έγινε γνωστός από το i30 N που συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες στις κολόνες, στην οροφή και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Με βάση τα παραπάνω, εικάζουμε ότι η εμφάνιση του i20 N θα είναι αρκετά πιο επιθετική, σε σχέση με τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές του, όπως τα VW Polo GTI και Ford Fiesta ST.

H Hyundai ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τα τεχνικά στοιχεία του νέου της μοντέλου, αν και αναμένουμε να διαθέτει ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,6 λίτρων, με την ισχύ του κοντά στους 200 ίππους. Η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ θα υπάρχει και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, τοποθετημένο εμπρός. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Hyundai i20 N αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Περιφέρεια Αττικής: 15 προτάσεις-σοκ για διπλώματα και μεταβιβάσεις

Ρεκόρ σημειώνουν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Τέλος οι κομπίνες στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα!

Advertisement