Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πρόγραμμα «Νέοι Δρόμοι» για το Hilux

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόγραμμα «Νέοι Δρόμοι» για το Hilux

ΑΓΟΡΑ

Πρόγραμμα «Νέοι Δρόμοι» για το Hilux

ΑΓΟΡΑ

Το Toyota Hilux έχει συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες άκρως επιτυχημένης εμπορικά πορείας, έχοντας πάνω από 13 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το Pick-Up της ιαπωνικής εταιρείας γνωρίζει αντίστοιχη επιτυχία και στη χώρα μας, έχοντας τη πρωτιά στη κατηγορία του με το μερίδιο πωλήσεων του 2012 να φτάνει στο 32.9%! Τώρα, όπως λέει και το σλόγκαν της Toyota Ελλάς, ανοίγει νέους δρόμους σε όλους όσους ξεκινούν μια νέα επενδυτική προσπάθεια και έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν φάκελο για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Hilux: Νέοι Δρόμοι» ευνοεί όλους όσους ξεκινούν σήμερα κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και επένδυση μέσω ΕΣΠΑ με άμεσα οικονομικά οφέλη στην απόκτηση αυτοκινήτου, αλλά και με χαμηλά και προβλέψιμα κόστη στην συντήρησή του μέχρι το 2018.

Οι παροχές είναι: 4 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα δωρεάν service (περιλαμβάνει το σύνολο της τακτικής συντήρησης σε βάθος τετραετίας και καλύπτει τόσο τις εργασίες όσο και τα σχετικά αναλώσιμα/ανταλλακτικά) καθώς και άμεσο οικονομικό όφελος. Αυτό ορίζεται στα 450 ευρώ για τα Single και Extra Cab 4×2, στα 850 ευρώ για τα Single και Extra Cab 4×4 και στα 1250 για τα Double Cabs.

Advertisement
Advertisement

Προϋποθέσεις – Δικαιούχοι
Δικαιούχοι των προνομίων του ειδικού αυτού προγράμματος, είναι όλοι όσοι έχουν ήδη υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης στα τρέχοντα προγράμματα ΕΣΠΑ, όπως τεκμηριώνεται από το μηχανογραφημένο αποδεικτικό της υποβολής φακέλου. Η παροχή του Ειδικού Προγράμματος «Hilux: Νέοι Δρόμοι» δεν προϋποθέτει την έγκριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Απαιτείται γραπτή, μηχανογραφημένη προσφορά του Ειδικού Προγράμματος για νέο Hilux από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Toyota, εντός του διαστήματος 19 Απριλίου – 30 Ιουνίου 2013.
[nggallery id=2514]
Διάρκεια – Εναλλακτικές

Έχοντας πάρει προσφορά με το Ειδικό Πρόγραμμα «Hilux: Νέοι Δρόμοι» εντός του παραπάνω διαστήματος (19 Απριλίου – 30 Ιουνίου 2013), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν τα προνόμια αυτά σε παραγγελία νέου Hilux, στο διάστημα 19 Απριλίου – 31 Δεκεμβρίου 2013.  Τα προνόμια του προγράμματος ισχύουν εναλλακτικά (και όχι προσθετικά) από οποιαδήποτε άλλη προωθητική παροχή από την Toyota Ελλάς (όπως άλλες εκπτώσεις λιανικής, παροχές μαζικών πωλήσεων κ.λπ.). Κατά τη στιγμή της παραγγελίας ο κάθε ενδιαφερόμενος, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ του Ειδικού Προγράμματος ή οποιουδήποτε άλλου προωθητικού προγράμματος που θα ισχύει εκείνη την περίοδο.