Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha XSR900 εμπνευσμένη από την θρυλική YZR500 (+video)

Ελλάδα 21:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha XSR900 εμπνευσμένη από την θρυλική YZR500 (+video)

NEWSMOTO

Yamaha XSR900 εμπνευσμένη από την θρυλική YZR500 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha αναμένεται να προσθέσει το τρομερό κιτ βελτίωσης της YS Gear στη λίστα με τα επίσημα αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Η διαρροή πληροφοριών ότι η Yamaha ετοιμάζει μια ειδική έκδοση XSR900 GP του δημοφιλούς μοντέλου της έχει δημιουργήσει ανυπομονησία στους φίλους της μάρκας. Ήδη πολλοί είναι εκείνοι που ξεκίνησαν να φαντάζονται πως μπορεί να είναι αυτό το σπορ μοντέλο, ωστόσο κάποιοι άλλοι προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας βελτιωτικό κιτ της έκδοσης.

Η YS Gear από την Ιαπωνία σχεδίασε και κατασκεύασε ένα κιτ βελτίωσης της XSR900 αντλώντας έμπνευση από την αγωνιστική YZR500 των Grand Prix. Το κιτ είναι αφιερωμένο στη μοτοσικλέτα με την οποία ο Giacomo Agostini κατάκτησε τον τίτλο του 1975 και σίγουρα θα μπορούσε να αποτελεί η επίσημη εκδοχή της XSR900 GP από τη Yamaha.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ περιλαμβάνει ένα νέο μισό φέρινγκ στο εμπρός μέρος το οποίο ενσωματώνει το στρογγυλό φωτιστικό σώμα. Στο τιμόνι έχουν τοποθετηθεί καθρέπτες τύπου cafe racer, ενώ το ρεζερβουάρ φέρει το κλασικό λογότυπο της Yamaha της δεκαετίας του 1970. Στο ο πίσω μέρος, η ουρά είναι βαμμένη σε λευκό με κόκκινη λωρίδα και κίτρινο number plate, ενώ η εξάτμιση είναι της Akrapovic.

Η YS Gear, εκτός από τον αγωνιστικό λευκό/κόκκινο χρωματισμό αφιερωμένο στην YZR500, προσφέρει το ίδιο κιτ σε μπλε και μαύρο χρωματισμό που είναι πιο διακριτικά. Ίσως όμως το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι η Yamaha έχει συμφωνήσει με την YS Gear να προσθέσει το συγκεκριμένο κιτ στην λίστα με τα επίσημα αξεσουάρ του ΧSR900 από το καλοκαίρι του 2023. Το κιτ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο πρώτα στην Ιαπωνία.

Advertisement

Βίντεο του κορυφαίου Faster Sons, XSR900.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)
Τι νέο φέρνει η Yamaha MT-125 του 2023 (+video)
Με άρωμα Γαλλίας η νέα έκδοση Yamaha Tenere Extreme