Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)

Ελλάδα 2:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)

NEWSMOTO

Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού σχεδιασμένο για περισσότερη άνεση και ασφάλεια στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Yamaha NMAX 125 έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Το πολυχρηστικό scooter έχει πολλά ταλέντα τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο αναβάτης στην καθημερινότητά του και να απολαύσει ασφάλεια, τεχνολογία, οικονομία και πρακτικότητα.

Θέλοντας η Yamaha να κάνει το NMAX 125 ακόμα πιο χρηστικό και άνετο έχει δημιουργήσει ένα πακέτο εξοπλισμού ιδανικό για να μετατρέψεις την σκληρή καθημερινότητα παιχνιδάκι. Το πακέτο ονομάζεται Urban Pack και βελτιστοποιεί την εμπειρία της καθημερινής μετακίνησης στην πόλη προσθέτοντας προστασία και εργονομία.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο περιλαμβάνει ψηλή ζελατίνα η οποία αυξάνει την προστασία από τον άνεμο και τα στοιχεία της φύσης, ενώ παράλληλα αντιστέκεται στις γρατσουνιές και τις φθορές, χάρη στην ανθεκτική σχεδίαση από σκληρό πολυανθρακικό υλικό. Στο πίσω μέρος, η Yamaha τοποθετεί μια βαλίτσα (Top Case) 39 λίτρων με μεγάλο χώρο αποσκευών και ενσωματωμένο μαξιλαράκι πλάτης συνεπιβάτη.

Η βαλίτσα έχει τοποθετηθεί πάνω σε μια κομψή και ανθεκτική σχάρα αλουμινίου η οποία δεν αυξάνει το βάρος και προσθέτει ασφάλεια και στιβαρότητα. Για ακόμα περισσότερη ασφάλεια η Yamaha έχει τοποθετήσει ένα σετ κλειδώματος για αποτροπή κλοπής αντικειμένων. Παράλληλα με το Urban Pack, η Yamaha προσφέρει και άλλα αξεσουάρ για το NMAX 125 όπως την εσωτερική τσάντα βαλίτσας, φιμέ ανακλαστικά, βάση τηλεφώνου, πλάκες δαπέδου, ποδιά προστασίας για τα πόδια και θερμαινόμενα grip.

Advertisement

Και για τους πιο ψαγμένους, η Yamaha προσφέρει πίσω αναρτήσεις της Ohlins και μετρητή πίεσης ελαστικών. Όλα τα αξεσουάρ για το Yamaha NMAX 125 όπως και το Urban Pack μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής.

Advertisement

Βίντεο του πακέτου Urban στο NMAX 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με άρωμα Γαλλίας η νέα έκδοση Yamaha Tenere Extreme
Αυτό είναι το πιο προσιτό scooter της Yamaha (+video)
Μεταγραφή… αεροδρομίου για την Yamaha

Advertisement