Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι νέο φέρνει η Yamaha MT-125 του 2023 (+video)

Ελλάδα 12:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο φέρνει η Yamaha MT-125 του 2023 (+video)

NEWSMOTO

Τι νέο φέρνει η Yamaha MT-125 του 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha αναβάθμισε το μικρότερο μέλος της οικογένειας των ΜΤ κάνοντάς το ακόμα πιο αιχμηρό και… συνδεδεμένο.

Advertisement
Advertisement

Στην οικογένεια των MT της Yamaha συναντάμε πλέον πέντε διαφορετικά μοντέλα τα οποία ξεκινούν από το MT-125 και φτάνουν μέχρι το MT-10 με τον εκρηκτικό CP4 κινητήρα των 1.000 κ.εκ. Το μικρότερο μέλος των MT αναβαθμίστηκε για το 2023 αποκτώντας φρέσκους χρωματισμούς, περισσότερο εξοπλισμό και ακόμα πιο διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά.

Η χρωματική επιλογή που ξεχωρίζει στο μικρό MT είναι η Cyan Storm που συνδυάζει το μαύρο με το γαλάζιο ταιριάζοντας άψογα στη νεανική φιλοσοφία της μοτοσικλέτας. Η μάσκα είναι επιθετική, ακολουθώντας τα μεγαλύτερα μοντέλα, ενώ η ουρά είναι αιχμηρή και τονίζεται από την χαμηλά τοποθετημένη εξάτμιση.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο εξαιρετικός μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,75 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία VVA μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό (Deltabox) και συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με μοχλικό. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 292 χιλ εμπρός και έναν δίσκο πίσω με ABS, ενώ το βάρος έχει περιοριστεί στα 142 κιλά.

Εκτός από τις τεχνικές και αισθητικές αναβαθμίσεις η νέα MT-125 διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control), μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης, ψηφιακή οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και LED φώτα. Η Yamaha MT-125 είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματικές επιλογές στην τιμή των 5.250 ευρώ.

Advertisement

Το νέο MT-125 του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με άρωμα Γαλλίας η νέα έκδοση Yamaha Tenere Extreme
Μεταγραφή… αεροδρομίου για την Yamaha
Δοκιμή: Yamaha MT-09 SP