Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το Suzuki V-Strom 800DE

Ελλάδα 22:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το Suzuki V-Strom 800DE

NEWSMOTO

Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το Suzuki V-Strom 800DE

NEWSMOTO

Η Suzuki ανακοίνωσε την έναρξη των προ κρατήσεων του πολυαναμενόμενου V-Strom 800DE.

Advertisement
Advertisement

Από στιγμή σε στιγμή αναμένουμε την έλευση στην Ελλάδα του νέου Suzuki V-Strom 800DE το οποίο έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στο κοινό. Η adventure μοτοσικλέτα είναι πλήρως ανανεωμένη με κύριο χαρακτηριστικό τον δικύλινδρο κινητήρα και τον πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η Suzuki ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών του V-Strom 800DE στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Suzuki και να κάνουν κράτηση στο μοντέλο του οποίου η τιμή έχει οριστεί στο 12.195 ευρώ. Η καινούρια μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματικές επιλογές, την κίτρινη/μπλε (Champion Yellow), την μαύρη/μπλε (Glass Sparkle Black) και την γκρι/κίτρινη (Glass Mat Mechanical Gray).

Advertisement
Advertisement

Το μεσαίο adventure μοντέλο της Suzuki έχει σχεδιαστεί γύρω από τον δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά των 776 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 81,7 ίππους και 78 Nm ροπής. Ο κινητήρας διαθέτει αντικραδασμικό άξονα Suzuki Cross Balancer και έχει γωνία 270 μοιρών στον στρόφαλο για να θυμίζει σε απόδοση τους V2 κινητήρες.

Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις της νέας μοτοσικλέτας έχουν αναβαθμιστεί προκειμένου η μοτοσικλέτα να έχει περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου με τη διαδρομή να έχει αυξηθεί στα 220 χιλ. Ο τροχός εμπρός είναι 21 ιντσών για καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα, ενώ και τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες της μοτοσικλέτας έχοντας επιλογή οδήγησης Gravel και ρυθμιζόμενο ABS.

Advertisement

Στον βασικό εξοπλισμό η μοτοσικλέτα διαθέτει σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και όλα τα πλεονεκτήματα της σουίτας S.I.R.S., ενώ η Suzuki έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ που συνοδεύουν τη νέα V-Strom.

Advertisement

Βίντεο του V-Strom 800DE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Suzuki V-Strom 1050DE: Στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση
Τι είναι το S.I.R.S. της νέας Suzuki V-Strom 800DE (+video)
Το Address θα βάλει ξανά την Suzuki στον χάρτη των 125 κ.εκ.

Advertisement