Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το Address θα βάλει ξανά την Suzuki στον χάρτη των 125 κ.εκ.

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Address θα βάλει ξανά την Suzuki στον χάρτη των 125 κ.εκ.

NEWSMOTO

Το Address θα βάλει ξανά την Suzuki στον χάρτη των 125 κ.εκ.

NEWSMOTO

Με το Suzuki Address 125 η Suzuki σκοπεύει να βάλει… γκολ από τα αποδυτήρια στον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που η Suzuki το περασμένο καλοκαίρι μας ανακοίνωσε την έλευση μιας νέας σειρά από scooter 125 κ.εκ. αμέσως η εταιρεία έκανε το πρώτο βήμα επιστροφής της στην δημοφιλέστατη κατηγορία δικύκλων. Τα τρία νέα scooter, το Address 125, το Burgman 125 και το Avenis 125 κατασκευάστηκαν με γνώμονα την ποιότητα και την οικονομία για να δώσουν μια ασφαλή λύση μετακίνησης.

Αδιαμφισβήτητα το Address 125 ήταν εκείνο που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα του κοινού πάνω του κυρίως λόγο του σχεδιασμού του. Το scooter της Suzuki ακολουθεί τη δομή των κλασικών ευρωπαϊκών scooter με απαλές, στρογγυλεμένες γραμμές και εκλεπτυσμένα υλικά που συμβαδίζουν με την ενισχυμένη πρακτικότητα και ευελιξία. Με το Address 125 η Suzuki δεν χωράει αμφιβολία ότι θα πετύχει τον στόχο της που είναι να επιστρέψει δυναμικά σε μια κατηγορία που αγαπάει και το ελληνικό κοινό των δύο τροχών.

Advertisement
Advertisement

Το Address 125 είναι εξοπλισμένο με έναν αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 124 κ.εκ. ο οποίος σε συνδυασμό με την τεχνολογία Suzuki Eco Performance (SEP) βελτιώνει όλα τα επίπεδα της διαχείρισης της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και της απόδοσης. Το σύνολο αποδίδει 8,7 ίππους και 10 Nm ροπής και είναι εξαιρετικά οικονομικό με την Suzuki να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 1,6 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ το πλαίσιο οι αναρτήσεις και τα φρένα έχουν δεχτεί τη φροντίδα των ανθρώπων της Suzuki. Ο εξοπλισμός επίσης είναι εξαιρετικός με USB θύρα φόρτισης, LED φωτιστικά σώματα, αναλογική οθόνη πληροφοριών με ένδειξη ECO Drive, επίπεδο πάτωμα και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Η τιμή του νέου Address 125 αναμένεται να είναι κοντά στις 3.000 ευρώ και θα το δούμε στην Ελλάδα στις αρχές της Άνοιξης.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Address 125.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε έρχονται τα νέα 125άρια της Suzuki στην Ελλάδα;
EICMA 2022: Δικύλινδρη επίθεση από την Suzuki
Δοκιμή: Suzuki GSX-S1000GT