Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Suzuki V-Strom 1050DE: Στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση

Ελλάδα 9:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki V-Strom 1050DE: Στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση

NEWSMOTO

Suzuki V-Strom 1050DE: Στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση

NEWSMOTO

Η Suzuki Ευρώπης αποφάσισε να παρουσιάσει τον Φεβρουάριο την κορυφαία της  V-Strom στην Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement

Η Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα (7 Φεβρουαρίου) θα βρίσκεται στο επίκεντρο του μοτοσικλετιστικού κόσμου καθώς θα πραγματοποιηθεί η Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Suzuki V-Strom 1050DE στο Λουτράκι. Είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε μια διεθνή παρουσίαση στα εδάφη της χώρας μας και σίγουρα αυτές οι διοργανώσεις ανεβάζουν το κύρος και την αναγνωρισιμότητα του κόσμου των δύο τροχών.

Όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα Ειδικού Τύπου από χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελβετία (κ.α.) θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στο Λουτράκι για να οδηγήσουν την adventure μοτοσικλέτα της Suzuki τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο. Οι διαδρομές που έχουν επιλεγεί αναδεικνύουν τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας, ενώ οι δημοσιογράφοι θα πάρουν μια γεύση από την διάσημη ελληνική φιλοξενία.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki V-Strom 1050DE είναι το κορυφαίο V-Strom που έχει κατασκευαστεί μέχρι τώρα. Μπορεί τα κρίσιμα στοιχεία όπως ο κινητήρας και το πλαίσιο να αποτέλεσαν τη βάση για το νέο μοντέλο, ωστόσο η Suzuki δούλεψε αρκετά πάνω σε όλους τους τομείς θέλοντας να την κάνει πιο ικανή στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν νέα ηλεκτρονικά συστήματα, καινούρια ρύθμιση στο πλαίσιο και φυσικά αναβάθμιση των αναρτήσεων προκειμένου να γίνει πιο μάχιμη στο χώμα. Στο κομμάτι των αναρτήσεων η πρώτη επέμβαση έγινε στη διαδρομή με το εμπρός πιρούνι να αυξάνεται στα 170 χιλ. και το πίσω αμορτισέρ στα 169 χιλ. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί και η απόσταση από το έδαφος στα 190 χιλ. Η γεωμετρία της μοτοσικλέτας επίσης έχει μεταβληθεί και πλέον έχει μακρύτερο μεταξόνιο κατά 40 χιλ. χάρη στο νέο αλουμινένιο ψαλίδι.

Advertisement

Το τιμόνι επίσης είναι κατά 40 χιλ. φαρδύτερο για καλύτερο χειρισμό όταν ο αναβάτης σηκώνεται όρθιος, ενώ το πλαίσιο είναι βελτιωμένο με αυξημένα επίπεδα ακαμψίας. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ υπάρχει και έκδοση με χυτούς τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Στα ηλεκτρονικά έχει προστεθεί ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, πρόγραμμα οδήγησης Gravel και ρυθμιζόμενο ABS για καλύτερη αίσθηση στις χωμάτινες διαδρομές. Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος V2 των 1.037 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 107 ίππους και 100 Nm ροπής.

Advertisement

Η τιμή του νέου V-Strom 1050DE είναι στις 16.495 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης της V-Strom 1050DE.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το 2024 θα δούμε την πρώτη ηλεκτρική Suzuki
Το Address θα βάλει ξανά την Suzuki στον χάρτη των 125 κ.εκ.
Κάπως έτσι δοκιμάζει η Suzuki στο χώμα τη νέα V-Strom 1050DE (+video)