Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι είναι το S.I.R.S. της νέας Suzuki V-Strom 800DE (+video)

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είναι το S.I.R.S. της νέας Suzuki V-Strom 800DE (+video)

NEWSMOTO

Τι είναι το S.I.R.S. της νέας Suzuki V-Strom 800DE (+video)

NEWSMOTO

Η Suzuki μαζί με την πολυαναμενόμενη V-Strom 800DE φέρνει και ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων.

Advertisement
Advertisement

Απέχουμε πλέον λίγες εβδομάδες μέχρι να προσγειωθεί στην Ελλάδα η νέα Suzuki V-Strom 800DE και σίγουρα η προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες. Το θρυλικό μοντέλο της Suzuki, μετά από αρκετά χρόνια αναβαθμίστηκε σημαντικά με βασικό του χαρακτηριστικό τον καινούριο δικύλινδρο κινητήρα.

Το μηχανικό σύνολο των 776 κ.εκ. είναι σχεδιασμένο από λευκό χαρτί και αποδίδει 83 ίππους και 78 Nm ροπής. Η τεχνολογία 270 μοιρών του στροφάλου υπόσχεται ανάλαφρη λειτουργία και δυναμικές επιταχύνσεις με αίσθηση δικύλινδρου V2. Παράλληλα, η Suzuki έχει σχεδιάσει ένα νέο σύστημα Cross Balancer που αυξάνει την ποιότητα λειτουργίας και την αξιοπιστία του κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Ένα σημείο όμως που κάνει την V-Strom 800DE να ξεχωρίζει είναι το πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων. Η Suzuki έχει τοποθετήσει αυτούσιο το σύστημα S.I.R.S. (Suzuki Intelligent Ride System) το οποίο γνωρίσαμε πρώτα φορά στην GSX-R1000 και την Hayabusa, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της adventure μοτοσικλέτας.

Το S.I.R.S. περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές επιλογές οδήγησης, σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Ride by Wire, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control), σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα εύκολης εκκίνησης και ρυθμιζόμενο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης. Η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι η Gravel (G) στην οποία απενεργοποιείται το ABS στον πίσω τροχό, προσαρμόζει την απόκριση στο γκάζι και ελαχιστοποιεί την εμπλοκή του traction control.

Advertisement

Η μοτοσικλέτα της Suzuki αναμένεται μέσα στον Μάρτιο στην τιμή των 12.195 ευρώ.

Advertisement

Δείτε όλα τα στοιχεία της Suzuki V-Strom 800DE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Suzuki V-Strom 1050DE: Στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση
Suzuki V-Strom 800DE: Ανακοινώθηκε η τιμή του, πότε έρχεται στην Ελλάδα;
Το 2024 θα δούμε την πρώτη ηλεκτρική Suzuki

Advertisement